Cocostar Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 öncelikle merhabalar... bakındım ama bu tarz bi konu bulamadım açıldıysa kusura bakmayın.. ne yazıkki morrisseyi geç tanımış bir insanım ve müzikalitesine aşık oldum bu tarz şarkıcılar tavsiye edebilirmisiniz... şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Taparım Morrissey'e,Smiths dönemi de,solo kariyeride muhteşem şarkılarla doludur.Smiths 80'ler ve sonrasındaki çoğu İngiliz grubu etkilemiştir,bu yüzden İngiliz indie ve britpop gruplarını dinlemeni tavsiye ederim.Ha aralarında Morrissey kadar muhteşem bir müzisyen bulamazsın,o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 kızların hayran olduğu bi kişilik zeki müren hastasıymış bide bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar