fenris Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 her bilgisayarı açtığımda önce güvenli kipte açıp sonra yeniden başlat demek zorunda kalıyorum.sebebi ne olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 niye güvenli kipte açıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 e windows açılmıyor başka türlü.anca güvenli kipte açıp yeniden başlat deyince normal windows a geçebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 ühü.bugün safe mod dada açılmadı ilk seferde. yardım pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 System startup ayarlariyla alakali birsey olabilir, start - run - msconfig yazip oradan normal baslangic'a ayarla, onyukleme tab'inda guvenli onyukleme falan tickli olabilir, uncheck et mumkunse, aklima baska birsey gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 burda genelin altında seçmeli başlangıç seçilmiş bu normal başlangıç mı olacakdı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 sorun oymuş,çözüldü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 madem senin sorunun çözüldü ben de topik açmayayım. Cpu fanım bozuk, soğutmuyor. Dün warcraft oynarken bilgisayar kapandı bir daha da windowsu açamadım. Hoşgeldiniz ekranına gelirken monitör kendini kapatıyor, kasadan ise böğürme sesi gelmeye devam ediyor. Ancak güvenli kipte açabiliyorum ve şu anda da güvenli kipteyim. Cpu mu yandı acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 guvenli kipte niye acilsin ki sorun asiri isinmaysa ayrica niye monitor kendini kapatsin kasa calismaya devam ediyorsa? direkt resetlemesi lazim islemci isinmasinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Önceleri öyle oluyordu zaten, kasımın ilk haftası da yeni fan alıcam diye dikkat etmedim. Cpu fanında sorun olduğu için ilk orası geldi aklıma. Monitörümde bir sorun yok çünkü monitörde sorun olsaydı güvenli kipte de açamazdım. Ekran kartı yanmış olabilir diye düşünüyorum. Yada cpu ya fandan dolayı birşeyler oldu 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar