Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Registration Oynayan var mı? OGame'in stargate versyonu diyelim. Daha yeni başladı bir sürü şey çalışmıyor, beta evresindeyiz ama isteyen kaydolup oynamaya başlayabiliyor. Forumlarında gezinirken bir Türk buldum "Valenthe Rhodes" adında. Burdan mı acaba diye merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 nick: misan daha yeni üye oldum henüz çözemedim.. bi tutorial falan yok mu yaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 beta olduğu için bir sürü şey çalışmıyor. Paranı sadece trinium/naquadah/crystal mine'lar için harca. Barracks'ı level 1 yap bi de building sırasında en alttakini yap. Ondan sonra full force madenlere yüklen. O en alttaki building sana rastgele başka oyuncuların gate adreslerini vericek. Barracks'dan bir adam yapıp raid'e yollayabilirsin adamını. 1 tane göndersen yeter bazen deli gibi para çalıp geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Kayıt oldum bende, bakınıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 bi de istediğiniz kadar account açabiliyosunuz.. 20 tane account açıp başlangıç için verilen 1000'er mineralleri farmlıolar direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar