GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 bilgisi olan varmı acaba? numara olur internet sitesi olur falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Gwin gel yanıma =) Faruk ünügür özel güzel sanatlar erkek öğrenci yurdu yaz guugıl a faruk ünügür diye görürsün lol. Fena değil misakı millide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 yalnız ben öğrenci değilim şu an alırlar mı müjdat gezende kurs için gelicem istanbula bide giriş çıkış saatleri varmı varsa kötü olur :d hepsinde de olaibilir bilmiyorum yurda gitmedim hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Kurstan bi belge getiriyosun snrım ''gwindon bizde kurs alıyor helelöy'' diye o zaman kalabiliyorsun. Yan odada bi sağlıkçı kalıyor bizde mesela ogrenci degil. Sorun olmaz sanıyorum gel bi konuş istersen gez gör beğenirsen kalırsın. giriş çıkış gece 12 Ama lafta diye biliyorm :) Odanın anahtarını veriyorlar sana kitliyosun senden başkası giremiyor. Kadıkoy rıthım caddesinde yer olarak guzel biyerde. bu da işte bişey web sitesimsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 bide şunu sorim tek kişilik odalar ne kadar orda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 4 ve 6 kısılık odalar war 4 kısılıkler 450 6 kısılıkler 350. gerçi 6 kişiliklerde kalıyorum ben 3 kişi kalıyoruz pek dolmuyor yurt. 1 kişilik odalar yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar