GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 bilgisi olan varmı acaba? numara olur internet sitesi olur falan..
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Gwin gel yanıma =) Faruk ünügür özel güzel sanatlar erkek öğrenci yurdu yaz guugıl a faruk ünügür diye görürsün lol. Fena değil misakı millide.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 yalnız ben öğrenci değilim şu an alırlar mı müjdat gezende kurs için gelicem istanbula bide giriş çıkış saatleri varmı varsa kötü olur :d hepsinde de olaibilir bilmiyorum yurda gitmedim hiç
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Kurstan bi belge getiriyosun snrım ''gwindon bizde kurs alıyor helelöy'' diye o zaman kalabiliyorsun. Yan odada bi sağlıkçı kalıyor bizde mesela ogrenci degil. Sorun olmaz sanıyorum gel bi konuş istersen gez gör beğenirsen kalırsın. giriş çıkış gece 12 Ama lafta diye biliyorm :) Odanın anahtarını veriyorlar sana kitliyosun senden başkası giremiyor. Kadıkoy rıthım caddesinde yer olarak guzel biyerde. bu da işte bişey web sitesimsi
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 bide şunu sorim tek kişilik odalar ne kadar orda?
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 4 ve 6 kısılık odalar war 4 kısılıkler 450 6 kısılıkler 350. gerçi 6 kişiliklerde kalıyorum ben 3 kişi kalıyoruz pek dolmuyor yurt. 1 kişilik odalar yok :(
Öne çıkan mesajlar