fede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ekmek çok efendi bi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ekmek robot bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 tek pisman oldugum sey cuma günü gelemediğimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 khala said: Osso said: gelmesiin... tüplü resmini cektik mi? ne tüpü lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 yangin tüpü. CEKTİK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 HAHAHAHAH evet lan saat ve yolculuk itibari ile yorgunum baya unutmuşum onu ahahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 görelim onuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 tabiki çektik odanın kapısında dururken bi de içerdeyken ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 sora yavas yavas akmaya basladı insanlar oglen 2 gibi one geldi ilk, kapı caldı kim o dedim ORA ZEGNALARIN EVIMI diye bi ses geldi :D dedim olay baslıyo aksam ustu arabayla 3. parti geldi istanbuldan noyan, cavanagh,khala ve mesh. ezgi - one - cavanagh - griz - sly - orcun - ayakta baluu ( baluu eyezdan acaip korktu yanına gelınce zıplodu fılan dfgdfg orda da korkmus resımde :)) baluu - spastik serce - mesh ekmek - khala - griz serce - fede - ginaly ikizlerden bitanesi - isabella - basak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 nie herkes turuncu abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 hey allam ben niye yokum hiç fotolarda? isyanlardayım korkumdan fazla da ses çıkaramıyorum zegna al sana foto der falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ahahaha gizem yapma cok pis faillara geliriz xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 evet di mi! sessiz sakin oturmak lazım kenarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ben nerde benim fotom diycekken sarroş hallerim patladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 lan biz ortamın keşleri gibi çıkmışız fotoda da. orda kerim sigara içmeyi öğreniyo. ginaly tek bira ben de 3 tane içtim. e keş benim o fotoda. gerçi tekilaların su gibi aktığı ortamda nasıl keşse artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 nie hep erkek fotosu var zegna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ilerde bar açarsam bodyguard olarak azmoyu alcam direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 bence azmo seni bar sahibi olarak alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 sly - zegna ivynin arkdası - ivy - isabella - basak - zegna - eyez - griz aynı kadro - griz ve sly var ek olarak kızlar - sly - griz - mesh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 sdadf sakallari kesince gidi ve boyun gorunmus... kotu oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 azmo ve hakan (azmonun arkadasi) yanyana herturlu gecisi tutarlar, ben sana o kadar soyliyim. adamlar hem buyuk hem iri hem de korkunc. ayrica azmo mukemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 lol Kizlar - sly - griz yazmis herif ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 hakanın 450 cm bicepsi var. en son ölçü alışında kamyon devrilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 şu isim verdiğiniz (arakdaşı sıfatı ekeldıgınız) adamları pati yapsanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Hakani yapacam ben zaten, orcun ve osmandan sonra o da olur zaten asddf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar