GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 bu yıl da tiyatrolara hazırlanıyorum tekrardan boş kalmayim diye müjdat gezen in 7 aylık kurslarına yazılmayı planlıyorum istanbulda ev ve iş ayarlayabilirsem de acaba konservatuvar sınavlarına yönelik mi çalışmaları onu kavrayamadım yani tiyatro hocalarımla sadece tiyatroya çalışmaya devam mı edim yoksa müjdat gezen e gitsem konservatuvar için daha iyi bir çalışma olabilir mi danışmak istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 eğitime alalım bu konuyu... bide ben sana noktalama işaretei koymasını öğretemedimmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 bide diye bir kelime yok ayrıca mi ayrı yazılır bunları öğretmedim mi:D burda daha hızlı cevap alırım diye düşündüm bir an.. edit: altımdaki mesaja hitaben: neyse kader diyelim uzatmayalım benim acil yardıma ihtiyacım var=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 yok öğretmedin... senin gibi kötü öğretmen olmaz olsun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 benim bildiğim kurstan ziyade okul tadında Müjdat Gezen.(ya da eskiden öyleydi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar