draedan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 xbox im olmadigi icin gelen email i paste liyorum, isine yarayan kullansin. Because of your commitment to our community, you've been selected to participate in the Call of Duty: World at War Xbox 360™ Multiplayer Beta*! The below code will get you access to this beta before everyone else. G2VMK-RPJMQ-VC6FK-YJ248-PCPQD In order to participate in the Xbox 360 Demo: 1. Receive your Xbox Live® Marketplace Token (above) and write it down. You will not be able to download the Beta without it 2. Log into Xbox Live with your gamer profile 3. Access Xbox Live Marketplace through the Xbox 360™ Dashboard 4. Click Redeem Code 5. Enter your Xbox Live Marketplace Token when prompted 6. Start the download 7. Join the fight! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Kimse kapmadı ise ben az sonra redeem etcem. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ettin mi edim mi? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Ettim ya, oynadım da. 800mb beta TDM de 3 harita vardı. COD4'e çok benziyor ama zevkli olmuş. Biraz silah dengesizlikleri var o kadar. Daha fazla key bulup birlikte oynamak lazım aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 http://www.callofduty.com/hub 'da beta-sign up'lar varmış aslında. İsterseniz bir girip şansınızı deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 hemen deniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 oyun guzel mi bare, pc veya ps3 icin alabilirim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar