Faust Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 ya bi klip vardı. 2 yıl önce falan izliyordum. annatıyım şimdi iyi okuyun :p böyle adamlar vardı keltoşlar. beyaz ceket giyorlardı 3 tane adam işte. bulutların üstünde geziyorlardı. bi çocuk maket uçak yapıp havaya atıyordu. bu adamlar alıp çocuğa geri atıyordu. sonra el sallıyorlardı falan. böyle ilginç bişeydi. bulutların üstündeydi adamlar falan. sözlerinin içinde better than you falan diye bişi geçiyordu sanırım. ya bi bulamadım.[signature][hline]Noir Ultima Online Shard -- Açıldı. don't ever judge me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Stardust- Music Sounds Better With You na budur o şarkı[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 aaa evet :) music better than you falan.[signature][hline]Noir Ultima Online Shard -- Açıldı. don't ever judge me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 hah işte o dediğinden...[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 hazır topic varken bide ben soriim jim carrey falan vardı klipte böle paso kafa sallıyolar dımtıs dımtıs hesabı 3 eleman biri jim bara falan giriyoalr hatunlara asılıyolar :) o klibin adı ne? bi kaç tane daha varmış jim carreynin klibi sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 bi de somebody to love'In klibi vardı. jim carrey oynuo, aslında cable guy adlı filmin soundtrack'ında var parça.[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Şuan bende mevcut sen merak etme Faust ben senin yerine izlerim özellikle Jim carey nin yanındaki bucurun dansı super[signature][hline]Icq : 162015742 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 onu saturday night jim carey die arat bulursun MUHTEŞEM...[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar