MarduK Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Evet arkadaşlar 2. el g5 imi satıyorum.ağarlıkları ve cdsi mevcut.altında kullanıma bağlı birkaç cizik var resimlerdede görebilirsiniz ve + birde kablosunun üstündeki koruma amaçlı bulunan örme koruma zımbırtısı yırtıldı ama bu kullanımda bir sorun yaratmıyor yani.ilgilenen arkadaşlar [email protected] (msn) adresinden bana ulaşabilirsiniz fiyatı orda konusuruz.saygılar arkadaşlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 satmadan önce bi temizlersin dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarduK Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Temiz yav kirli gibi mi duruyor? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 morötesi ısıkla bakmak lazım neyse ben direksiyon diye geldim değilmiş çıkıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 fotoğraflar gözükmüyor galiba. ne kadara veriyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 bunun agırlıkları battery bridge denmi takılıyor? hayırsa pil zımbırtısı ne arıyor kablolu mouse da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 istersen pili takiyorsundur kablosu da çıkıyordur. Yani ben öyle düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarduK Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 pil yeri değil orası arakadaşlar ağırlık takma yeri :) fiyat olarak da 60 lira filan düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 bi dahaki aya satamazsan alayım gel. 50 verrim. leptapa girer dimi yuesbiden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarduK Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 güncel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Güzel mouse valla .. Ama ben G1'imden memnunum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarduK Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar