Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 kredi çekmeyi düşünüyorum da, faiz oranları düşük bir banka tavsiye edebilirmisiniz? otomobil kredisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 eğer 0 alacaksan, satın alacağın yerin anlaşmalı bankası vardır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 sıfır almayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 şu sıralar alma. bişi olmaz gibi ama belli de olmaz. az bekle 1-2 ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 neden? faizler artacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 bence de alma, biz de iş kurma peşindeyiz sakat durumlar. bekle derim en azıdnan şu haftayı geçir, paketleriyle napacaklarını karar versin amarigan hügümeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 finans danışmanı bir arkadaşım var da, kendisi şunu söyledi; aralık ayında faizler düşecekmiş, kesinlikle biraz daha sabretmemi söyledi. sizlerin de bilgisi olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 dünya krizde, kimse kredi vermiyo dogru duzgun. araliga kadar bunalim a$ilmazsa %10 dan alirsiniz artik krediyi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Beklersen kriz sönümlenmezse faizler yükselir. Dolayısıyla alacaksan almalısın. Krizin de durduk yerde geçmesi gibi bir ihtimal yok bankalar kriz sonrası da temkinli giderler. Bana sorarsan zaten faizler yükseldi artık yüksekten alırsın da daha da yükselmemesi açısından diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar