Anelor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 iyi ezdin ha senin yasin kac cok merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 50'ye merdiven dayadım ben :ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 sigisMoNd said: slickers said: dunno said: deniz nefesini tutarak intihar etmeye calısıyo. mine kurtarıyo nananana selena slickers onu bosver de worms abi dükkandan giriom laptop la mouse yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 gol be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 bir an türkçe geldi aklıma da dunnonun klavyesi ing klavye olsa caps locku da bozuk olsa konuyu açarmıydı acabaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 slickers said: sigisMoNd said: slickers said: dunno said: deniz nefesini tutarak intihar etmeye calısıyo. mine kurtarıyo nananana selena slickers onu bosver de worms abi dükkandan giriom laptop la mouse yok abi ben simdiye kadar mouse olmadan oynadim. oynarsin oynarsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Lan alıntı yapmayın deli gibi, bizim muhabbet kaynıyor arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 olm dükkanda çalışıyorum hem de olmaz kiii oynayamam tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 bkz: topic trollemek sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 slickers said: olm dükkanda çalışıyorum hem de olmaz kiii oynayamam tam abi benim bildigim slickers arkadaslarini yalniz birakmaz gizli gizli de olsa oynar wormsunu delikanli gibi ver gazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 senin bildiğin slickers şu an dükkanda tek ayrıca market oluyor burası paso müşteri geliyor gidiyor yani zor ama eve gidince oynarık birazdan kaçıcam eve yapalım bir dm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 tmm abi bana da 2 gofret kap gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 ok anlaştık buyrun muhabbetinize kaldığınız yerden devam edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Adam gitti çoktan ne muhabbeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 boşver olm erkekmiş zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 benden mi bahsediyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 dedikodunu yapiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Kestane yiyorum bi kestanenin içinde kurt varmış yazık fırınlanmış kestaneyle birlikte kömürleşmiş gariban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 internet explorer açınca ekranı kaplamış halde bir pencere açılmasını nasıl sağlarım ? sıkıldım her seferinde tıklamaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Anelor, senin için hoş erkekmiş dediler valla. Duyduğum budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 hangi modda kalmasını istiyorsan o moda getir sayfayı kapatırken ctrl basılı tutup kapat bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 bugün 2 şey fark ettim patide kimse yok şu sıralar parti mi var ne var 2.si dondurma dolabının üstüne laptop koyunca hiç ısınmıyor laptop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 hosum zaten dogru demisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 bu arada bu kullanici albumunu gordum baya hos bağyanlar varmis patide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 hoş erkek+hoş bayan = hoş zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar