NoS Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Arkadaşlar 3. nesil i-pod 30 gb arıyorum fiyat olarak da sizin tekliflerinize göre seçicem hani kırık çizik fln belirtirseniz çok güzel olur seçim açısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 3. nesil bu son cikanmi oluyor.bende kutusunda jack sparrow olan var kacinci nesil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Abi renkli resim video alan i-pod işte öyle çok özel bişey değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 hmm tamm benimkide o ztn satmak istiyodum bende ama çok temiz kullandğımı söyleyemem.ön tarafta gözle görülmeyen bi kaç çizik arka tarafta ise baya bi çizik var ama alette herhangi bi sorun yok 2007 nin şubatında falan aldım o zamandan beri kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 bende de var, sadece arkasinda ufak tefek cizik varsa var, siyah renkli, severek ve ozenerek kullaniyorum. Teklifini pm den atar misin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar