Apache Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 eskiden kötü bağlantımız yüzünden pvp de ve zorlu pvm bölgelerinde zorlanırken ttnet in yurt dışı genişletme çalışmasından sonra oyunu sanki lokal sunucunuzdaki gibi oynuyorsunuz,güzel yani.oynamayı düşünen varsa faction altında birleşiriz. *europa* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Ben tekrar baslamıstım 14 gunluk denemeyı actırdım ama oyunda kımseyı goremıyordum.Sımdı kapandı acc. ama tekrar actırabılırım.gercı sıfırdan acc kasmakta ayrı bert :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 kimseyi görememen cok ilginc insan dolu etraf =) ben europa dayım gayet iyi populasyon baska yerleri bilemiyorum ama 70ping alıyorum eu dan cok iyi bu da eskiye oranla. ayrıca hatırlatayım almanyadaki oyuncular 200ping ile oynuyorlar ilginc bir sekilde avantajlıyız onlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Kımseyı derken bızım bu turk gruptan bahsedıyorum.Bırde 0 dan baslayınca baskası olmadımı pek keyıf alamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar