Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Az sora oyunu almaya gideceğim,bu sırada patchleri download ediyim diyorum,manuel olarak patchleri indirebiliyomuyuz wow daki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 açıkcası tam olarak soruna yanıt olur mu bilmiyorum ama ben şöyle bi yöntem kullanmıştım: -Bi arkadaşım oyunu yüklemişti, patchlerini yaptı, ben gittim oyunu install ettim adamın bilgisayarına external hdd bağladım oyun klasörünü tamamen içine attım sonra kendi bilgisayarıma yapıştırdım. Ve patch yapmada oyuna girebildim. Yanlız oyun wow gibi taşınabilir değil. Yani install etmek şart. sadece dosya taşımak yetmiyor. Yine de ben dosyaları patcherla indirmeden oyunu oynayabildiğime göre, birileri mutlaka gerekli dosyaları rapidshare e falan koymuştur. Çünkü mythicpatcher biraz yavaş. Oyun hayırlı olsun ve kolay gelsin. Eğer nerde başlayacağına karar vermediysen karak-vlag order a bekleriz %20 experience ve renown bonusumuz var artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 oyunü yüklüyorum şu an patchleri kendi launcheri ile indirmek ne kadar sürüyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 patch en son 800 mb idi. ben 1mb internet ile gece 2-3 gibi bırakmıştım. sabaha indi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
achileus33 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 toplam ne kdar tüm patchler 1.01 ve 1.02 den başka varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 oyunu hariciden bende başka bir arkadaşa yükledim. direk harici üzerinden oynayamadık ama oyunu kendi hard diskine kopyaladığımızda sorun kalmadı, 300-500 kb lik bir yama yapıyor sonra sorunsuz oyunu oynayabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
achileus33 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 benim birinden alma şansım yok acaba tüm patchler kaç mb ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 ilk patch 800 mb ydi. sonra ara ara ufak tefek patchler geldi ama onları toplasan 50-60 mb ya var ya yoktur. asıl sorun şu 800 lük olan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 pfff bu gece oynayamayacağız o zaman,şöle bi rapid linkleri olsa max 3 saat fln sürer indirmesi 1m bağlantı ile. Bu arada 1380 tcp portunu açarsanız patchler daha hızlı yüklenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 offf... 800mb lik patchin 700 küsür mb. nda bağlantı gitti geldi patchi yeniden yüklüyor,ne saçma salak bir launcher bu ya,dandik free oyunların launcherlari bile kaldiği yerden devam ediyor patche. edik: bağlanti gidince launher hata verdi,sonra 100 mblik bi patch daha yükledi ve şuan oyundayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 bundada etmesi lazım bendede gidip gelmişti ama sonra kaldığı yerden devam etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
achileus33 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 beyler patchleri pack halinde indirmiyor tüm parçaları indirdigi gibi monte ediyor böylece private server açılmasını engelliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Dark_Soul said: offf... 800mb lik patchin 700 küsür mb. nda bağlantı gitti geldi patchi yeniden yüklüyor,ne saçma salak bir launcher bu ya,dandik free oyunların launcherlari bile kaldiği yerden devam ediyor patche. edik: bağlanti gidince launher hata verdi,sonra 100 mblik bi patch daha yükledi ve şuan oyundayım.. demekki neymiş, erken konuşmamalıymışız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar