Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patch download?

Dark_Soul

Öne çıkan mesajlar

açıkcası tam olarak soruna yanıt olur mu bilmiyorum ama ben şöyle bi yöntem kullanmıştım:
-Bi arkadaşım oyunu yüklemişti, patchlerini yaptı, ben gittim oyunu install ettim adamın bilgisayarına external hdd bağladım oyun klasörünü tamamen içine attım sonra kendi bilgisayarıma yapıştırdım. Ve patch yapmada oyuna girebildim. Yanlız oyun wow gibi taşınabilir değil. Yani install etmek şart. sadece dosya taşımak yetmiyor. Yine de ben dosyaları patcherla indirmeden oyunu oynayabildiğime göre, birileri mutlaka gerekli dosyaları rapidshare e falan koymuştur. Çünkü mythicpatcher biraz yavaş.
Oyun hayırlı olsun ve kolay gelsin.

Eğer nerde başlayacağına karar vermediysen karak-vlag order a bekleriz %20 experience ve renown bonusumuz var artık.
Sosyal ağlarda paylaş

offf... 800mb lik patchin 700 küsür mb. nda bağlantı gitti geldi patchi yeniden yüklüyor,ne saçma salak bir launcher bu ya,dandik free oyunların launcherlari bile kaldiği yerden devam ediyor patche.

edik: bağlanti gidince launher hata verdi,sonra 100 mblik bi patch daha yükledi ve şuan oyundayım..
Sosyal ağlarda paylaş

Dark_Soul said:
offf... 800mb lik patchin 700 küsür mb. nda bağlantı gitti geldi patchi yeniden yüklüyor,ne saçma salak bir launcher bu ya,dandik free oyunların launcherlari bile kaldiği yerden devam ediyor patche.

edik: bağlanti gidince launher hata verdi,sonra 100 mblik bi patch daha yükledi ve şuan oyundayım..

demekki neymiş, erken konuşmamalıymışız :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...