Dralnu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 jitterbug perfume da Wiggs Dannyboy super bi laf etmis. demis ki: "The rich are the most discriminated-against minority in the whole world. openly or covertly, everybody hates the rich because, openly or covertly, everybody envies the rich. me, i love the rich. somebody has to love them. sure, a lot o' rich people are assholes, but believe me, a lot o' poor people are assholes, too, and an asshole with money can at least pay for his own drinks." basliktaki gibi, ne düsünüosunuz ?[signature][hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım !
arcane Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 son cümle anafikiri güzel belirtiyor, hatta bu söz barda söylenmiş de olabilir :) arkadaşının hesabını ödemekten bıkmış bir adam olayı anlatırken kapsamlı bir genelleme yapmış da olabilir tabii ben ismi geçen şahısı tanımıyorum, yazdıklarım tamamen tahmine dayanıyor
Dralnu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 wiggs o doktor evet ben alobarın yanında marcel ve wiggs in de hastası olduğumu belirtmek isterim :)[signature][hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım !
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 kapitalistleri sevelim[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi
Dralnu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 evet, burnu ünlü olan, whalemask takan[signature][hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım !
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Yazık değilmi fakirlere =([signature][hline]Adım Boojack, amanın bu adam beni öldürecek. Icq:161010949 Ben Kurallarım
Dralnu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 spring break bitmeden bu tarafa geçersen geçtiğin zaman, yok geçmem diosan okul baslayınca kitap hazır :P[signature][hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım !
Öne çıkan mesajlar