Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karak Azgal Core (Dest).Indomitus Turk guildi.


Vulcan_Lionheart

Öne çıkan mesajlar

Seru said:
Her ne kadar Med dese de, bu server'ın populasyonu iyi ya. tier1'de basmam ile scenario geliyordu, dün tier2'ye geçtim orada da keza öyle çıkmam ile girmem bir oluyor. Ayrıca PQ'larda falan adam bulabiliyorum sürekli parti ya da warband kurup görevleri tamamlıyoruz. Daha önce oynadığım server çok cansızdı, o server'dan sonra burası ilaç gibi. Belki bunun Greenskins'den bir kariyer seçmemle de alakası olabilir, özellikle PQ'lar için.


evet abi, official forumlarda, bide birkac yerde daha, sanirim bir 500 er kisilik siniri yukseltme olayini yapmislar serverda, bunun uzerine serverlar rahatladi, tabi oyunu deneyip, ilk gunlerdeki gibi hosuna gitmemis, isi gucu olan vs arkadaslarda buna eklenince, med gibi gorunuyor, ama med aslinda 1500-2000 e yakin kullanici demek oluyormus..

onun icin med sizi aldatmasin.. ama sorun su, sanirim 750 ile 1500 arasi gibi bir oran med e gelior, yani karakazgal icin bu gecerli deil sonucta avrupanin en kalabalik sunucularindan biriydi ama.. dier sunucularda bu durum biraz farkli olabilir..
:)

guzel bizim server guzel :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar su anda 50 kisiye yaklastik Indomitus olarak henuz katilmamis olan Turkler haric,serverdaki diger Turk guildi olan `Karargah` ile alliance kuracaz gorusmeler bu aksam vipers pit de olacak, serverda cok guclu bir turk koalisyonu kurmaya calisiyoruz,gelebilecek tum Turk arkadaslara ihtiyacimiz var,hepinizi bekliyoruz...

saygilar..

Deepimpact of Indomitus Destruction Squad
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...
yeni oluşum herkese hayırlı olsun arkadaşlar. Bir an önce t4'e gelinde kapışalım. Özellikle sen sardius :D BO vs IB ehehe şimdiden ellerim terlemeye başladı. TTt4ekrardan yeni guildiniz hayırlı olsun.

Not:t4 de Ironscream'i görürseniz selam vermeden geçmeyin haa :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Vulcan_Lionheart said:
arkadasi aldik tamamdir baska girmek isteyen varsa oyun icinde `search` guild kismina `Indomitus` yazsin ve cikan uyelere mesaj atsinlar herkesin guilde alim yapma yetkisi vardir arkadaslar..
bekliyoruz :)
Saygilar..


yok ne online adam var yazdığın nede guildi bulabildim
nerdesiniz ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...