BLaXx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Seru said: Her ne kadar Med dese de, bu server'ın populasyonu iyi ya. tier1'de basmam ile scenario geliyordu, dün tier2'ye geçtim orada da keza öyle çıkmam ile girmem bir oluyor. Ayrıca PQ'larda falan adam bulabiliyorum sürekli parti ya da warband kurup görevleri tamamlıyoruz. Daha önce oynadığım server çok cansızdı, o server'dan sonra burası ilaç gibi. Belki bunun Greenskins'den bir kariyer seçmemle de alakası olabilir, özellikle PQ'lar için. evet abi, official forumlarda, bide birkac yerde daha, sanirim bir 500 er kisilik siniri yukseltme olayini yapmislar serverda, bunun uzerine serverlar rahatladi, tabi oyunu deneyip, ilk gunlerdeki gibi hosuna gitmemis, isi gucu olan vs arkadaslarda buna eklenince, med gibi gorunuyor, ama med aslinda 1500-2000 e yakin kullanici demek oluyormus.. onun icin med sizi aldatmasin.. ama sorun su, sanirim 750 ile 1500 arasi gibi bir oran med e gelior, yani karakazgal icin bu gecerli deil sonucta avrupanin en kalabalik sunucularindan biriydi ama.. dier sunucularda bu durum biraz farkli olabilir.. :) guzel bizim server guzel :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Arkadaslar su anda 50 kisiye yaklastik Indomitus olarak henuz katilmamis olan Turkler haric,serverdaki diger Turk guildi olan `Karargah` ile alliance kuracaz gorusmeler bu aksam vipers pit de olacak, serverda cok guclu bir turk koalisyonu kurmaya calisiyoruz,gelebilecek tum Turk arkadaslara ihtiyacimiz var,hepinizi bekliyoruz... saygilar.. Deepimpact of Indomitus Destruction Squad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 bump bump.. hazir bosalan serverlar gundemdeyken reklam yapalim.. hihihih.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 BO durumunuz ne? bo acabilirim ben veya bg geldiğinde. ama bg zaten dünya insan acar meraktan bo daha iyi secim olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 sardius said: BO durumunuz ne? bo acabilirim ben veya bg geldiğinde. ama bg zaten dünya insan acar meraktan bo daha iyi secim olabilir. bo cok var bize shaman ve zealot lazım healer eksiğimiz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 valla zaten orderda lvl 40 healer charım var healer kasamam bi daha:) neyse basarılar dilerim size... ele gecirin serverı turkler olarak:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 ha bu arada ben ve kuzenim actık birer char ben chosen o zealot acti:P takiliyoruz öyle adaam ihtiyac olursa yinede söleyin yeter:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 dostum ne istiyosan ac gel ya takiliyorum :) helaer lazim evet ama bo acip gelsen gene aliriz sorun deil yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Yav guildde 50 kişi var ama ben daha 10 kişiyi aynı anda online görmedim,günün değişik saattlerinde online olmama rağmen durum böyle malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Gunde max 4 kişi online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Curunir said: Gunde max 4 kişi online hafta sonlari 10lari geciyoruz o kadarda vahim degil yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ducrasi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 bende katildim araniza da birinizi online yakalayamadim witch elf 7 lvl im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 aksama gorusuruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ducrasi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 e hadi artik online olun guilde girecem ve daha ogrenmek istedigim bi kac sey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Ducrasi said: e hadi artik online olun guilde girecem ve daha ogrenmek istedigim bi kac sey var Oyun icinde Deepimpact'e ozel mesaj atabilirsin. Sonucta oyunda birileri iletisime gecmen gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 arkadasi aldik tamamdir baska girmek isteyen varsa oyun icinde `search` guild kismina `Indomitus` yazsin ve cikan uyelere mesaj atsinlar herkesin guilde alim yapma yetkisi vardir arkadaslar.. bekliyoruz :) Saygilar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OrcusTR Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Bana da bir invite gelirse katılmak isterim. Niyeyse Guild kısmından aratınca bulamıyor. Orcat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakkan Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 yeni oluşum herkese hayırlı olsun arkadaşlar. Bir an önce t4'e gelinde kapışalım. Özellikle sen sardius :D BO vs IB ehehe şimdiden ellerim terlemeye başladı. TTt4ekrardan yeni guildiniz hayırlı olsun. Not:t4 de Ironscream'i görürseniz selam vermeden geçmeyin haa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 hakkan o mesaj eskiy hocam:) o wp mi azgala tasımadan önceydi su an azgalda orderda charım var hehe kesemiceksin benii:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Vulcan_Lionheart said: arkadasi aldik tamamdir baska girmek isteyen varsa oyun icinde `search` guild kismina `Indomitus` yazsin ve cikan uyelere mesaj atsinlar herkesin guilde alim yapma yetkisi vardir arkadaslar.. bekliyoruz :) Saygilar.. yok ne online adam var yazdığın nede guildi bulabildim nerdesiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 e birakti abicim bu tayfa oyunu.. mesaj eski biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 LuNiZ said: e birakti abicim bu tayfa oyunu.. mesaj eski biraz :) e napcaz şimdi bi arasan geri gelseler tanıyomusn arkadaşları . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 guild patladımı noldu yav siteside kapalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Bu guild aktifmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 ben 2 hafta once girdigimde guild patlamıştı tabi guilde gireli 1 sene olmuştu,1 senedir oynamıyodum belki başka bir guild kurmuşlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar