Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Envenomdan Maksimum faydalanmak ?


ozii_x

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar rogue ile aramalar yaptım çoğu konuyu okudum diyebilirim.. Ama Boomkin paladin ve warrior için envenom ( talent ile max dps sağlanıyor ) kullanmak daha ideal şimdi hatırladığım kadarıyla envenom deadly poison ile aktif oluyordu ve 5 stack olmasıyla 1 stack olması arasında dmg farklı oluyordu tabi combo pointler ile de alakası var bu konu hakkında daha çok tecrübesi olup bizi bilgilendirebilecek birileri varmı ?

Şimdiden teşekkürler...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Envenom pvp'de mutilate spec'in Finishing Move'u genel olarak.Evet dediğin gibi max dmg'ı 5 combo point ve 5 stack deadly poison ile sağlıyorsun.Evis'te iyi çünkü Armor dinlemeden vuruyor.Fakat pvp'de mutilate haricinde o kadar hızlı kombo biriktiripte Envenom koyacak build yok o yüzden Eviscrate yada Rapture kullanmak daha efectif olucaktır mevcut buildin ShS ise.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

PTR de denediğim spec'ler arasında pve olarak Mutilate'i önericem 1200dps üzerine çıkabildiğim tek spec. Yalnız envenom ile değil yine rupture+snd+deadly poison. Envenom dan çok güzel crit dmg çıkıyor yaklaşık 4k civarı ama uzun vade de rupture+snd combosu daha güzel dps sağlıyor. Deneyemediğim tek spec sub oldu raid'de denemesi en sağlıklı sonucu verecektir sanırım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

wotlk ve sonrası için söliyim elemantel/resto shammy bear form druid warrior ve resto palalarda envenom iice kullanılabilir hatta gerçekten güzel avantaj sağlıycak bi hal almış main hande wound off handede deadly sürersin bunlar varsa karşında (mindnoumblingten vazgeçersen) ve envenomla uzun pvp combatta 2v2 gibi harikalar yaratabilirsin ama assassination gittiysen tabi diğer türlü deadly sürmen imkansız wound kesin olucağına göre offhande criplin sürmen lazım subsan... sonuç olarak Mutilate isen karşındaki setupa göre offhand zehiri mindnumbling yada deadly olarak değiştirip envenom - evis arası tercihini yaparsın ...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...