SouLForGeD Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Evet arkadaşlar bu yaz başına doğru bi pedal alıyorum elimde 350 dolar gibi bi para var caldığım kesin bi tur yok aslinda dt iced earth opeth calıyorum oyle 12312 ayarlı bir efektör değilde tam bi pedal almak istiyorum tavsiyeleriniz...[signature][hline] weroqsheth, 25 Nisan 2004 01:57 tarihinde demiş ki tamam çozdum tencereye tıklicakmısız normal res olmuyo da Xarsyon Soulforge Ice wizzy of kay Coming soon Proxa The gimp Mercanery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 boss me50 http://www.music123.com/Boss-ME50-i95421.music[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 bende boss me 30 var geyet güzel her tarzdatakılıosun kendi serlerini falanj yapisun işini görür[signature][hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Anti-Chemical Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) BEN TOPUUM! TOOOP TOP! H3K!D BAY KEMIKIL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 çok efekt değiştirmiceksen yane bi anda reveblü delayli şeyden delaysiz reverbsiz ama choruslu şeylere geçmek gibi aksyonalra girmiceksen pre-set li bişiye hitiyacın yok. ozaman Sansamp GT2 amp modelling ve yanına boss dan reverb delay chorus ayrı öneririm mükemmel ses alırsın. ama diosan ki o aksyonlara gircem processor alıcan onu bilmem ben digitech rp300 kullanıorum memnunum ileri geri efekt pedallarından başka bir de aynı efektin anfisi ve eq sunu bir basışta deişmene yarayan bir pedalı war[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Bende Digitech Gnx 1 var . İçinde 4+1 ses sistemi ile pedalı bağlamak için kullandığım jakın ucunu küçültme şeysi kalmadan önce çok memnundum ( yanlışlıkla ezdikten sonra biraz yamulmuştu da içinde kaldı sonra ) . Ama çok efekli pedallarda efekt arası geçişlerde gecikme oluyor .[signature][hline]Paticik Album Resimlerim Istiaron Ruler of fizX and graphX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 said: DeamoN, 25 Nisan 2004 22:25 tarihinde demiş ki: çok efekt değiştirmiceksen yane bi anda reveblü delayli şeyden delaysiz reverbsiz ama choruslu şeylere geçmek gibi aksyonalra girmiceksen pre-set li bişiye hitiyacın yok. ozaman Sansamp GT2 amp modelling ve yanına boss dan reverb delay chorus ayrı öneririm mükemmel ses alırsın. ama diosan ki o aksyonlara gircem processor alıcan onu bilmem ben digitech rp300 kullanıorum memnunum ileri geri efekt pedallarından başka bir de aynı efektin anfisi ve eq sunu bir basışta deişmene yarayan bir pedalı war +1 yada bir digitech gnx2 edinebilirsin. İçinde birçok ünlü pedalın(dod-250(malmsteen),metal zone vs.) ve aynı zamanda ampfinin 1/1 modelleri var. En önemlisi kabinleri mixleyip kendine özel modellerinide yaratabiliyorsun. Ama çözmek için ve doğru sesleri alabilmek için biraz uğraşman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 tek tek pedal bence daha iyi arkadasimda digitech var gecislerde sorun yasiyo[signature][hline]-->Four String Magic<-- [buraya cok karizmatik bi imza girin] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Bence de ayrı ayrı pedal almak daha iyi kurarsın setupını,koyarsın hepsini yanyana aa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 oohoo.. insan belirtir ne için pedal aldıını. ama spor dediğin futbol müzik dediğin de gitar tabi :P[signature][hline]I will live forever! Or die trying... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 said: green_martian, 26 Nisan 2004 00:41 tarihinde demiş ki: tek tek pedal bence daha iyi arkadasimda digitech var gecislerde sorun yasiyo evet birçok pedalda geçiş sorunları var ama gnx2de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 elektro harmonix var mesela. Pedal.Harika.Jimmy hendrix fln da kullanir diye un yapan pedal. bu hafta alirim belki sonunda horas ya naber?[signature][hline]-->Four String Magic<-- [buraya cok karizmatik bi imza girin] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 iidir bab.. icq göçtü benim..[signature][hline]I will live forever! Or die trying... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Wellgo diycem uymaz...Shimano diyebilirim ama SPD kullanmadıysan,kesinlikle: "Cannondale daha çok gezi ve şehir bisikletleri için ürettiği Octopus adındaki pedalı satışa sundu. Platform tipli düz pedaldaki lastik kısımlar sağlam bir tutuş sağlıyor. Pedalın gövdesi CNC freze ile tek parçadan üretiliyor. Oldukça da hafif, 360 gram ağırlığında." Süper bişi..Bunu tavsiye ederim...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingUYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Ben davul pedalı sandım :D Tama IronCobra al iyidir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 la havle yazıuk adama ya. :) bende rp100 var. memnunum da satabilirim de hiç belli olmaz benim napıcağım. :). Bu arada yardımcı olması bakımından aramadan benim açtıgım konuları ara orda var bi tane pedal alıcam gibi bi konu orda var bişiyler hatta bu msg ı post edip linkini koyiyim sana.(bu kıyağı da yaptık :)) hadi bakalım[signature][hline][i]for those who died alone...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Buyursunlar Umarım yardımcı olabilimişimdir...[signature][hline][i]for those who died alone...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilentEnigma Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 zoom gfx-5 yada gfx-6 bence iiler ve cok pahalı deiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 tnarı bizi zoomdan korusun!! *!amin*[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Viva la Digitech ;)[signature][hline][i]for those who died alone...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar