Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Merhaba arkadaslar; Su an elimde İsveç'in geçiçi oturma izni var , yani schengen ülkelerine falan haliylen girip çıkabiliyorum ama bu UK ile ilgili olay nedir ? Glasgow ' a bi seyahat planlıyorum da , ayrıca bi işlem yapmamız gerekir mi , yoksa bavulumuzu alıp gidiyor muyuz Avrupaya gider gibi ? Nerden doğru bilgi alabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Bence en iyisi İngiltere konsolosluğuyla konuşman, buraya güvenme derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 İngiltere genelen biraz kıl o konuda. Türkiye'den Gri, yeşil, hatta kırmızı pasaporta bile vize istiyorlar. Gerçi ben üni öğrencisiyken sorunsuz almıştım vizeyi ama şimdi ne olur bilmem. En güzeli bir telefon etmen bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Turkey, Ankara, British Embassy British Embassy Şehit Ersan Caddesi 46/A Çankaya Ankara Telephone: Fax: (90) (252) 3130017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 İsveçteyim şu an zaten , bir başvuru gereksede Tr ye donup yapamam , gereken başvuru buradayken yapılıyor mu onu da bilemiyorum.Yapılıyorsa bile yapmam o ayrı zaten , bi glasgow için uğras ve masrafa girmem :) Ogrenmek istedigim ben şimdi Stokholm den uçak ayarlayıp gidicem , pasaportlarımıza bakıcaklar mı ayrı bir vize için ? Normal EU-schengen ulkeleri icinde ulkde degıstırıdıgını anlamıyorsun cunku bakmıyolar bile passaportuna , Italya'dan bindiyse Fransa'da insin canım ne varki mantıgıyla :) Hatta schengen olmayan İsvicreye bile girmiştik , kimse pasaport sormadı bi tane polis bile yoktu zaten havalimanında =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 İngiltere'ye Schengen vizesi ile giremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 eet ayrı vize gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 valla ingiltere kabul eder mi bilmemde gidip oradaki buyukelcilikten sakir sakir vizeni alirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Büyükelçilik Stokholmde falandır ya.Glasgow kaybeder ne gidicem o zaman,onla ugrasana kadar schengen gece 2 şehir gezerim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar