Stream Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 o stepleri oyunu aldıktan sonra yapıcaz. hala koymadılar siteye oyunu almak için birşey. updatei ben oglen 12 gibi yaptım. yarım saat filan sürdü.[signature][hline]LineageII Avatar: Nick: Ogoed | Race-Class: Orc-Monk Server: Erica | Level: 21 Nebula Avatar: Nick: Dewil | Template: Pure Mage Server: Quann Starwars Galaxies Avatar(retired): Nick: Dodo | Race: Human Galaxy: Eclipse | Profession: Bounty Hunter a.k.a streamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 forumlara baktimda dogrumudur bilemem online cdkey alisini 48saat gecikmeli koyma ihtimalleri varmis daha cok boxed satalim diye insallah boyle sacma bisi yapmazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Update server down diyo devamlı ya! :([signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Off alıcaktim simdi bende :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 said: -Ari-, 27 Nisan 2004 21:17 tarihinde demiş ki: forumlara baktimda dogrumudur bilemem online cdkey alisini 48saat gecikmeli koyma ihtimalleri varmis daha cok boxed satalim diye insallah boyle sacma bisi yapmazlar manyaklara bak... ikisi aynı fiyata, box satarlarlsa üztüne kutu, cd, manual falan bok püsür vercekler. asıl daha çok online dağıtsalar karda olurlar.[signature][hline]Adriannel the Elf Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 said: Qui, 27 Nisan 2004 21:56 tarihinde demiş ki: Update server down diyo devamlı ya! :( Bu mesajdan dolayı update daha açılmadı sanıyodum. Israrla denemeye devam edin, update edin.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 açıldı ben ediyorum bitti nerdeyse[signature][hline]Adriannel the Elf Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar