FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 5+1 ses sistemim var. dün farkettim bu olayı da, winample açtığım zaman şarkıları sadece front left/right ses veriyo.diğerlerinde en ufak bi cızırdama dahi yok. aynı şarkıyı windows media player ile denediğimde 5 hoparlörden de ses geliyo. bütün ses kartı ayarlarını falan da yaptım, 5+1 seçip seslerini ayarladım falan işte. winampte bunun için bi ayar mı var yoksa? yada normal bi durum mu winampte bütün hoparlörlerin çalışmaması? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 options - prefences - output - nullsoft directsound output - device bak bakalım orada birincil ses sürücüsü yazıyormu? yazmıyosa deiştir onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 birincil ses sürücüsü yazıyodu. soundmax bilmemne bilmemne yazanı seçtim, düzeldi. o soundmaxte ses kartının markası sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 ha ii o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar