Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Barbekü said: anlamadım nasıl bir bünyedir hasta oluyorum en fazla 24 saat de geçio hiç bi şekilde sağlıklı beslenen bi insan da deilim ilginçsimdi canini sikmiyim da bildin bileli boyleysen bu guzel bir olay degil. yengem de boyleydi, hamileligi sirasinda vucut bebegi reddetti zar zor dogurabildi sonra testler yapildi ve vucudunun savunma mekanizmasinin asiri guclu ortaya cikti hastaligin tam adini bilmiyorum. burnu 1 saat akar en fazla, ateslenince yatar kalkar duzelir falan. Diceksiniz bunun neresi hastalik, soyle oluyor. Akyuvarlar vs o kadar guclu ki hasta olan organi savunurken sadece mikroplara degil organlara da zarar veriyorlar. Asi olamiyor mesela bu yuzden. Ve kalp zari, beyin veya bobregine sicrarsa bu hastalik, sirasiyla 7, 3 ve 15 sene omur biciyolar.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 karpuzseven said: Barbekü said: ölümsüz olduğumu idda arkadaşarlım yok deil cidden eden ? ben ettim sen etme
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Penthesilea said: Barbekü said: anlamadım nasıl bir bünyedir hasta oluyorum en fazla 24 saat de geçio hiç bi şekilde sağlıklı beslenen bi insan da deilim ilginçsimdi canini sikmiyim da bildin bileli boyleysen bu guzel bir olay degil. yengem de boyleydi, hamileligi sirasinda vucut bebegi reddetti zar zor dogurabildi sonra testler yapildi ve vucudunun savunma mekanizmasinin asiri guclu ortaya cikti hastaligin tam adini bilmiyorum. burnu 1 saat akar en fazla, ateslenince yatar kalkar duzelir falan. Diceksiniz bunun neresi hastalik, soyle oluyor. Akyuvarlar vs o kadar guclu ki hasta olan organi savunurken sadece mikroplara degil organlara da zarar veriyorlar. Asi olamiyor mesela bu yuzden. Ve kalp zari, beyin veya bobregine sicrarsa bu hastalik, sirasiyla 7, 3 ve 15 sene omur biciyolar. aha şimdi ne diycen bakalım
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Devilmanta said: Penthesilea said: Barbekü said: anlamadım nasıl bir bünyedir hasta oluyorum en fazla 24 saat de geçio hiç bi şekilde sağlıklı beslenen bi insan da deilim ilginçsimdi canini sikmiyim da bildin bileli boyleysen bu guzel bir olay degil. yengem de boyleydi, hamileligi sirasinda vucut bebegi reddetti zar zor dogurabildi sonra testler yapildi ve vucudunun savunma mekanizmasinin asiri guclu ortaya cikti hastaligin tam adini bilmiyorum. burnu 1 saat akar en fazla, ateslenince yatar kalkar duzelir falan. Diceksiniz bunun neresi hastalik, soyle oluyor. Akyuvarlar vs o kadar guclu ki hasta olan organi savunurken sadece mikroplara degil organlara da zarar veriyorlar. Asi olamiyor mesela bu yuzden. Ve kalp zari, beyin veya bobregine sicrarsa bu hastalik, sirasiyla 7, 3 ve 15 sene omur biciyolar. aha şimdi ne diycen bakalım tırstım
theCio Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 ben 13 gundur hastayım gecmedı nasıl bır nezledir bu
PATA Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 peki o aşırı güçlü bağışıklık sistemi hastalığının çözümü tedavisi var mı
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 PATA said: peki o aşırı güçlü bağışıklık sistemi hastalığının çözümü tedavisi var mıcozumu yok, bastiriliyo sadece zarar vermesin diye. kandaki antikoru mu bilmemneyi sayiyorlar iste 2 ayda bir teste giriyor, tehlikeli seviyeye yukseldiyse kortizon veriyolar asagi cekiyo o.
Öne çıkan mesajlar