aente Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 ya birazdan bişeyleri kıracam sinirden k850 telefonu update etmem gerekiyor, update service programı adobe flashı kur diyor sanırım 65 kere kurdum 74 kere tıkladım hala bana flash yok sende 8.0 veya daha sonraki bir sürümü kur diyor ağzını yüzünü kırcam bilgisayarın! k850si olan varsa help meh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 yeni al artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 k850 diyorum yeni al diyorsun -_-' bugün aldım yarın tekrar mı alayım...noob. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 bilmiorm ki telleri filan ben dsadas neden update ilk günden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 driver cd'si varsa onun içindeki adobeyi kur versiyon sorunu olabilir. Birde reset atmayı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar