Masticore Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Bir program bu kadarmi iğrenç olur ya. Bilgisayarı performance'ında ki düşüklük yüzünden aldığım yere verdim. Sorun catalyst programında çıktı (64 bit vista versiyonunda sadece). Hiç birşeye yaramayan bu program'ı silmeside apayrı bir dertmiş. Uninstall'ını yaptıktan sonra Driver Cleaner programıyla beraber kalıntılarını sildim. Sonra sadece hd4850 Ati Driver'ını çektim (catalystsiz olanı) Fakat yükleme sırasında said: Hata mesajları Sürücü Yükleme: INF dosyası bulunamadı diye bir hata mesajı veriyor ve kapatıyor programı. Netten'de baktım çözümünü fln bulamadım malesef :( Nasıl çözebilirim sizce aynı veya benzer sorunlar yaşayan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 win klasorunden atinin inf sini silmis heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 ati'nin programına ben de uyuz oluyorum ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 böyle iğrenç birşey olamaz ya bari verdiğin hatalara bir kod fln koyda çözümü varsa ona kolay ulaşalım. Virüs Trojen bu programdan bin kat iyi sırf bunun yüzünden bir daha ati almam mesela 10 gündür pc'yi kullanamiyordum bugun geldi şimdi de bu problem çıktı başımıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Bu, senin, sorunlarına daha sakin ve sabırlı yaklaşabilmen içindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar