sigisMoNd Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 xp yuklu dizustu dun kapanmamaya baslamisti. gec oldugu icin yarin(bugun) format atarim dedim. bu sabah da farkettim ki touchpad calismamaya baslamis (herhangi birsey dokulmedi bilgisayarin ustune) fare taktim neyse oldu. format icin cdyi taktim xpyi yeniden yukle dedim sonra yeniden baslatilicak falan yazdi. basladi neyse bu windows kur yukleme ekrani geldi ve anladim ki bu kez de tuslar calismiyor! simdi calisan bir farem, calismayan tuslarim ve windows kur ekranindan masaustune donemeyen bir bilgisayarim var. masaustune donebilsem driverlari yeniden yukliyim diyorum keyboard ve touchpad icin belki duzelir o zaman format atabilirim diye. masaustune nasil donecegimi bilen veya baska onerisi olan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Eğer yüklemeyi normal bir xp cdsiyle yapıyorsan anahtar girmen gereken bölümde takılırsın klavye çalışmadığından. Ama dizüstünle beraber gelen recovery'de klavyeyi birşey yazmana gerek yok sanırım. En son çare olarak bir yerden usb klavye bulmaya çalış bence. Tanıdık arkadaşın, internet kafe sahibi filan varsa 2 saatliğine ödünç alıver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 usb klavye yok malesef. yakinda internet kafe de yok. su anda kullandigim laptopu sorunlu olana baglayip birseyler yapabilme sansim var mi? sacmaliyor da olabilirim tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 usb klavyeyi takinca yazilim yuklenmesi falan gerekmicek mi windows kur ekranindayken? yoksa hemen calisicak mi takinca? hemen calisicaksa vatandan inip alicam usb klavye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 neyse duzeldi saol yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Dışarı çıkmıştım da cevap yazamadım kusura bakma. Sürücü filan olmadan çalışması lazım klavyenin, en azından temel tuşları. Ama çözmüşsün sorunu zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar