Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayar sorunu yardim lutfen

sigisMoNd

Öne çıkan mesajlar

xp yuklu dizustu dun kapanmamaya baslamisti. gec oldugu icin yarin(bugun) format atarim dedim. bu sabah da farkettim ki touchpad calismamaya baslamis (herhangi birsey dokulmedi bilgisayarin ustune) fare taktim neyse oldu. format icin cdyi taktim xpyi yeniden yukle dedim sonra yeniden baslatilicak falan yazdi. basladi neyse bu windows kur yukleme ekrani geldi ve anladim ki bu kez de tuslar calismiyor! simdi calisan bir farem, calismayan tuslarim ve windows kur ekranindan masaustune donemeyen bir bilgisayarim var. masaustune donebilsem driverlari yeniden yukliyim diyorum keyboard ve touchpad icin belki duzelir o zaman format atabilirim diye. masaustune nasil donecegimi bilen veya baska onerisi olan var mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer yüklemeyi normal bir xp cdsiyle yapıyorsan anahtar girmen gereken bölümde takılırsın klavye çalışmadığından. Ama dizüstünle beraber gelen recovery'de klavyeyi birşey yazmana gerek yok sanırım.

En son çare olarak bir yerden usb klavye bulmaya çalış bence. Tanıdık arkadaşın, internet kafe sahibi filan varsa 2 saatliğine ödünç alıver.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...