madman__ Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 yuh derim yani ama burda işte http://forums.lineagecenter.com/showthread.php?t=859 üşenmemiş 15-20 saat takılmış yapmış neyse benim asıl sormak istediğim adam +3 silah yapmış bunların scrolları mı var yaws ? bilen varsa beni bu konuda aydınlatabilirmi?[signature][hline]an AmokRunNner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Mob lardan enchantment scroll lar düşüyor bunları armor lar üzerinde kullanabildiğini biliyorum, silah üzerindede kullanılanı vardır herhalde.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 adamlar manyak gunde 20 saat kasiolar...benim pek ole bi sansim oyk bu herifleri yakalayamam diye zaten biraktim oyunu:)ama yaz olsaydi deli kasardim o ayri:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Mmorpg bu sonuçta. En ileri lvl olmak gibi bir ideali olması kimsenin, herzaman daha eski birileri olucaktır, olmalıdır -ki gerçek olsun.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Scroll of enhance weapon D ve Scroll of enhance armor D diye iki tane scroll var. Bunları D grade silahlarda kullanabiliyorsun. Her scroll yaklaşık +9 P.att ve M.att veriyor. 3 tane scrollu hiç bir sorun olmadan kullanabiliyorsun ama 3 scrolldan sonrasında kullandığın her scrollda silahin veya armorun parçalanma riski var.[signature][hline]LineageII Avatar: Nick: Ogoed | Race-Class: Orc-Monk Server: Erica | Level: 21 Nebula Avatar: Nick: Dewil | Template: Pure Mage Server: Quann Starwars Galaxies Avatar(retired): Nick: Dodo | Race: Human Galaxy: Eclipse | Profession: Bounty Hunter a.k.a streamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 bu bonuslar permanent mi?[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Karakedi of Bartz - Lvl 19 Human - Healer Karakedi of Gustin - Lvl 21 Elf - Scout KaraElf of Gustin - Lvl 18 Dark Elf - Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Kalıcı bu +? Nasıl edinilir?[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 evet kalıcı. her scrollda +1 artış oluyor silahda. Scroll Of Enchant Weapon D Grade Dropped by: Noble Ant Leader (38) [0.1006%], Breka Orc Warrior (33) [0.0772%], Tyrant (35) [0.0659%], Malex Herald Of Dagoniel (30) [0.0647%], Scroll Of Enchant Armor D Grade Dropped by: Wyrm (35) [0.7168%], Medusa (34) [0.6784%], Puncher (34) [0.6784%], Granite Golem (33) [0.6432%], Ant Sergeant (32) [0.6064%], Marsh Stakato Worker (31) [0.5728%], Harpy (32) [0.4649%], Binding (30) [0.4134%],[signature][hline]LineageII Avatar: Nick: Ogoed | Race-Class: Orc-Monk Server: Erica | Level: 21 Nebula Avatar: Nick: Dewil | Template: Pure Mage Server: Quann Starwars Galaxies Avatar(retired): Nick: Dodo | Race: Human Galaxy: Eclipse | Profession: Bounty Hunter a.k.a streamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Fiyatlar çok uçuk ta değil. 5k ya benden almaya kalktı adamın biri, çok kasarsan 30 k ya satarsın dedi bi başkası. Daha satanını görmedim ama. Düşenide saklıyorum cici bi armor da kullanim diye.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 ortalama olarak 50k ya satılıyordu en son Erica serverında.[signature][hline]LineageII Avatar: Nick: Ogoed | Race-Class: Orc-Monk Server: Erica | Level: 21 Nebula Avatar: Nick: Dewil | Template: Pure Mage Server: Quann Starwars Galaxies Avatar(retired): Nick: Dodo | Race: Human Galaxy: Eclipse | Profession: Bounty Hunter a.k.a streamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 benim gastrada +3 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 oha lan ben +9 patt verdigini bilmiyorum bu ari beni hep "biraz dmg arttiriyo birazda critical " o kadar die kandiriyordu hmm iiymiş o zaman zaten silahimi artik 40 a kadar degi$tirmiyeceğime gore gidip +3 yapayim acilinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Scroll başına +2 p.att veriyormuş yanlış bilgi için kusura bakmayın. Ayrıca 3. scrolldan sonraki her scroll kullanımında %75 parçalanma riski var.[signature][hline]LineageII Avatar: Nick: Ogoed | Race-Class: Orc-Monk Server: Erica | Level: 21 Nebula Avatar: Nick: Dewil | Template: Pure Mage Server: Quann Starwars Galaxies Avatar(retired): Nick: Dodo | Race: Human Galaxy: Eclipse | Profession: Bounty Hunter a.k.a streamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 duymadım hiç[signature][hline]LineageII Avatar: Nick: Ogoed | Race-Class: Orc-Monk Server: Erica | Level: 21 Nebula Avatar: Nick: Dewil | Template: Pure Mage Server: Quann Starwars Galaxies Avatar(retired): Nick: Dodo | Race: Human Galaxy: Eclipse | Profession: Bounty Hunter a.k.a streamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 4uncu scrolldan sonra %25 silahin/zirhin patlama riski var ayrıca her bı +1 2.patk 1 accuracy ve 8 critical chance ekliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar