Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Big Stan

Asteroth

Öne çıkan mesajlar

Rob Schneider'ın yeni filmiymiş bu da.

Konusu için imdb şöyle diyor;

said:
A weak con man panics when he learns he's going to prison for fraud. He hires a mysterious martial arts guru who helps transform him into a martial arts expert who can fight off inmates who want to hurt or love him.

Son derece seviyesiz, oldukça hıyar bir film aslında, tam Rob Schneider tarzı. Kahkaha attıran yerleri olsa da, genelde vasat. Sosyal mesaj tadında kısımlar da var filmde, ben beğenmedim pek.

Konuyu da tam açıklayamamış aslında imdb, olay dolandırıcılıktan hapis cezası alan elemanımızın, tecavüze uğramamak için gidip dövüş eğitimi alması ve sonrasında hapishaneye girmesi ve sonrasında gelişenler. (Bold yaptım, çünkü hakkaten bütün film bunun çevresinde dönüyor.)

Çok canınız sıkılıyorsa, boş zamanınız da varsa izleyin derim. İzlemezseniz hiçbir şey kaybetmezsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
hehe aramaya inandım konu açılmış :)

çok güzel film yahu :) eet biraz sulu olmuş da, öyle baymadı yani. ben çok beğendim oyuncular süper, mindy <3.

izlemezseniz birşey kaybetmezsiniz, öyle kahkaha atılacak film değil ama chuck gibi (dizi chuck) çizgisini bozmadan suratta gülücüğü eksiltmedi. küfürden çekinmemişlerde, entourage gibi abartı değil ama yeri geldimi f kelimesini güzel güzel kullandılar. çocuk filmi değil yani. tavsiye ederim :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ben senaryo iyi demişim de yanlış olmuş o, fikir iyi demek istedim yoksa senaryo iyi değil. Chuck'a göre bir hayli sulu ama Rob Schneider filmi sevenler alışıktır zaten. Yine de Rob Schneider'ın en iyi filmlerinden olduğunu söyleyemeyeceğim ama Jennifer Morrison var ve hayli ilginç bir karakter.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...