matama Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 benim derdim gidip milletle dovusmek degil aslinda burnumun seklinden memnunum. ama soyle gidip teknik ogrenebilecegim, birazda vucudu fit hale getirebilecegim bir kurs ariyorum mahalle arasi mekan istemiyorum, mumkunse hillside gibi falan bir yer olsunki temiz rahat olsun. birde anadolu yakasi olursa varmi bir oneriniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 shore club nerde bilmiyorum ama güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Aynen ben de bir süredir düşünüyorum (ben de memnunum burnumdan, aynı sebeplerle gitmek istiyorum) ancak araştıramadım topic mi açsam diyordum. Güzel yer çıkarsa ben de gelirim belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 http://www.theshoreclub-tr.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 iyimiş evime 10dk falan hem bi gidip bakayım bakalım. saolasın çons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 ben ninjutsu derslerine başladım. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 rica bap ahmet enünlü filan eğitmen burda adam en iyi. serdar aktolga filanda orda çalışıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 boks kursu baya aradım ben şimdide izmirde arıyorum. kick boks kursu sürüyle var fakat lisans alabileceğin adam gibi bir boks salonu daha bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 bulabildin mi boks egitimi veren düzgün bi yer anadolu yakasında ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar