Solonor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 hatta ingilizcesi de emplifaya dır. :)[signature][hline][i]for those who died alone...[i]
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Admin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 ehe doru doru amplifikatör dogrusu oke karıştırmışım :) ya boşverin bu işleri ben ödev olarak yapmıştım amfi devresi kart ta 220-5v trafo var direnç kondansatör ve transistör oluyor cıkışınada diyot koyarsın ki ters akım akmasını engeller şurada at onu yenisini al diyenleri kınıyorum once bi git götür adam kaç para masraf cıkacak falan bi sölesin sana ona göre basının çaresine bak ama markalı bişi ise amfi ve tamircide yetkili tamircisi fln deilse amfinin pek önermem çünki adam yanan parçanın aynısını bulamayacak ve benzer bişi koyacak oda kalitesinde hissedilir bir düşüşe nedne olacak amfiler çok hassas olur ilaki standart parçaları kullanman gerek[signature][hline]Grandmaster Hamburger evim evim güzel evim :)
inf Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 çok anlamsız bir tartışmaya dönüştü gerçekten ama bilgilendirmek adına tekrar ve son kez söyliyeyim. Ampflikatördür bunun türkçesi ama sadece "Gitarın Amplifikasyonu" şeklinde kullanılabilir.
green_martian Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Super kaynak[signature][hline].:>:>L:POKDTFYSEYThgfgggggggggggggg
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 :lol: hey yarabbim, bilmeden ukalalık etmek aartıııııı araştırmadan ısraaretmek. İnanmıyoroooommm![signature][hline]I will live forever! Or die trying...
metboy Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 said: Twilight, 27 Nisan 2004 00:17 tarihinde demiş ki: çok anlamsız bir tartışmaya dönüştü gerçekten ama bilgilendirmek adına tekrar ve son kez söyliyeyim. Ampflikatördür bunun türkçesi ama sadece "Gitarın Amplifikasyonu" şeklinde kullanılabilir. ampflikatör diye bir sözcük göremiyorum ben tdk.gov.tr de =)[signature][hline];;suitfly icq
Öne çıkan mesajlar