can-i Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 arkadaşlar eski atari oyunlarını indirdim virtuanes die bişi var hata verio açamıom oyunları napabilirim yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 mame kullan sorunsuz calısan bi emulator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 ya dosyalar zipli içinde de virtua nes var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 http://virtuanes.s1.xrea.com/bin/virtuanes097e.zip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 ya (cdirectsound:İdirectsound-intialize failed) die bi hata verio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Konu başlığı dediğin açıklayıcı olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Oynayacağın oyun ne, ayrıca her sistemin emusu ayrıdır. örnek veriyorum bunlar her tip için benim kullandıklarım= NES : NESTopia SNES : ZSNES Gameboy : Visualboy Advance DS : NO$GBA2X MAME için durum biraz farklı, oyuna ve CP sistemine göre uyumluluk farklı oluyor. Benim MAME'den oynadığım oyunlar çok fazla olmadığından MAME 32 Plus yeterli geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 oynayacağın oyunun dosyası nedir ne oyunudur hangi platform içindir hiç bişey belli değil ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar