Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Kardeşime bilgisayar alacağız da, ben fazlasıyla uzak kaldığımdan konuya pek bir fikrim yok ne alınır ne yapılır konusunda. 1000-1200 YTL'lik bir bütçe var, tüm donanım dahil olmak üzere şöyle bir liste çıkarabilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 YUKARDA YAPISKANLI KONU VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 BELKİ BEN ALTERNATİF İSTEMİYORUM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 belki burasi az cok yardimci olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 olmaz özel istiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 o zaman baksin alternatif bilgisayarlara, onlara benzer birsey alsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 kaç ay önce açılmış konu o yav, fiyatlar değişiyo yeni şeyler çıkıyo vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 tartisiliyor orda, tartismalar guncel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 yeni mallar ciksa da nesil degi$medikçe optimum kalirlar, fiyatlar degi$ir malum. 3 ay once demi$iz ki 4850, e 8400 orta halli makinede standart. hala da oyle =P nehalem gelir quadlarin fiyatlari iner, o zaman degistiririz. o listelerde degi$mesi gereken anakartlar olabilir, p45 - x48 ler falan uygun fiyata indi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 hatta o zamanlar da p45 falan koymusum simdi baktim da.. pek degisen bir$ey yok. 4850 lerin o.c li versiyonlari geldi farkli olarak. onlari tercih edebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar