Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Toplu mail gönderme hedesi

aente

Öne çıkan mesajlar

Evet şimdi şöyle bir porogram arıyorum iş yerinde kullanmak için;

Toplu 100 kişi 200 kişi vs maili sorunsuz gönderecek
İçinde gruplar yaratabilecek; misal Üniversite personeli, avukatlar vs.
Hatta mümkünse uzantısının sonu aynı olanları bir gruba toplayabilecek, edu.tr ler bir grup gibi.
Mümkünse hatalı mail adresleri varsa uyaracak, outlook yapmıyor onu mesela, arada bir kişide nokta eksik oluyor o kişiden başlayarak devamındaki 50 kişiye mesaj gitmiyor misal.

Yani outlook'da sorunlar oluyor bazen gitmiyor mailler ıvır zıvır. İşte böyle bir program varsa kaliteli alacaz şirkete, tavsiyelerinizi beklemedeyim.
Sosyal ağlarda paylaş

bi ara kafa patlatmıştım iş alıcaktık spam a düşme ihtimali yüzünden yemedi işi alıp prof mailci firmaya satmıştık.. önemli bir iş değilse denersin sonuçta...Ama kullanacağın programın atıyorum 2 dk arayla 15 mail sonra bekleme yapıp tekrar 2 dk bekleme gibi fonsiyonu olmasına dikkat et yoksa direk spamcısın benden söylemesi :)
Sosyal ağlarda paylaş

100-200 kisiye yollarsin sorunsuz, spam e dusurmeden..

gmailden hesap ac , bir mail programiyla (smtp ustunden yollayan) her recipient a tek mail aticaksin (cc bcc yapma yani), araliklarla at, her maile 1 dk koy mesela, arkada atsin mailleri..

gmail in reputation i yuksek oldugunda domainkey falan hedeleri oldugundan iyi yani..
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrica sharky hakli, spam icin zilyon tane kriter var..

Gmail hesaplarini bloke ediyo cok hizli atinca, gmailden atinca 1 dk araligi ondna lazim, cc bcc atinca da spam zannedip gondermiyo mailleri..

100-200 kiside sorun cekmessin, ama is 10000, 100.000+++ ya falan gelince yapamazsiniz. Onun icin sirketler var yardim alabilirsiniz. (ucretli)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...