chesterfield Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 ilk baktigimda sahanda yumurta sandim dsf guzel cekmisler asamalari bu arada tavada degil di mi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 kıyamam ben buna... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 off tam damarlıyken kırıcan yumurtayı çok güzel oluyor deneyen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Yazık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 chesterfield said: Yazık lan acıktım lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Büyüdükçe sarısını sömürmesi güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 slickers said: off tam damarlıyken kırıcan yumurtayı çok güzel oluyor deneyen var mı:| yedigin yumurtalar dollenmemis yumurta. dogmamis civcivden ziyade tavuk mensturasyon atigi yiyoruz yani ki igrenc lan =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 bu arada: http://forum.paticik.com/thumbnails/229/97c/2fe/ab2/cf9/dbf/2de/01d/54e/f1b/df_450xNULL.jpg http://img.blogcu.com/uploads/bernaaysel32_cenin2.jpg evrim karsitlarina da selam edelim firsat bulmusken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 ben bi kere bi yumurta kırdıyım içinden kırmızı bi sıvı çıktıydı :p köy yumurtası olunca emin olamıyosun döllenip döllenmediğinden hehe penth buarada ondan daha önceki aşamalarda nerdeyse görünüş olarak birebir oldukları dilimler de var hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 tavuk mu yumurtadan cikar yumurta mi tavuktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 tavuk yumurtadan çıkarar. eğer evrimi kabul edersek bir canlının tavuk olması için gereken minimal özellikleri sıralar, tarihte geriye giderek bu özellikleri sağlayan ilk canlıyı buluruz. Onun bir yumurtadan çıktığını var sayarasak, tavuk yumurtadan çıkmış yumurta da tavuğun en yakın atasından çıkmış olur (tek adımlık bir evrimle yumurtlayamayan bir canlıdan yumurtlayan bir canlı çıkabileceğini sanmadığım için ikinci var sayımı yaptım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 yok hacı yumurta tauktan çıkar yani bu kesin bi önerme. ama yumurtadan tavuk çıkmaz ki civciv çıkar. onun da horoz olması ihtimali %50 den bile düşük... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 yumurtadan omlet cikar arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 of bi omlet yapıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 calimero said: yok hacı yumurta tauktan çıkar yani bu kesin bi önerme. ama yumurtadan tavuk çıkmaz ki civciv çıkar. onun da horoz olması ihtimali %50 den bile düşük... şu soruya verilen saçma cevap sanırım bu. "yumurtadan tavuk çıkmaz ki civciv çıkar" hödösü yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Yumurtadan 2 şey çıkar arkadaşım Sarısı ve akı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 fake bu, evrim yoktur ezezezezzeezezezzeeez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 FromTheHell said: calimero said: yok hacı yumurta tauktan çıkar yani bu kesin bi önerme. ama yumurtadan tavuk çıkmaz ki civciv çıkar. onun da horoz olması ihtimali %50 den bile düşük... şu soruya verilen saçma cevap sanırım bu. "yumurtadan tavuk çıkmaz ki civciv çıkar" hödösü yani. yo saçma bi cevap değil. gayet de mantıklı. yumurtadan çıkan şeyin tavuk olacağı garanti midir? hayır horoz da olabilir, değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 ben o sarı şey civciv oluyor biliyordum. demek ki sarı şey erzak deposuymuş. gerçi bir açıdan sarı şey gene civciv oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 biyoloji derslerinde emiyor yiğenim işte sarı sıvıyı napıcan diyolardı sevindirik oldum canlı canlı görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 walla yumurtadan soğuyuverdim bi anda zaten tavuğun adeti gibi gelirdi hep yemem heralde resimleri unutana kadar :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 yumurtayı bende sevmem, oda beni sevmez heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 burda kameraya bakio civciv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 karnını hangi evrede tekmeliyo kabuğun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar