achileus33 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 arkadaşlar benim harddisk servsisten gelicek şu an geçici harddiski kullanıyorum acaba patch ler wow da ki gibi taışınabiliyor mu bir bakarsanız sevinirim yoksa boşuna kota gitmesin 2-3 gün için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 klasörü olduğu gibi yedeklemek en temizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
achileus33 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 klenemiyormuş şimdi başka bi yerden ögrendim .şimdiye kadar toplam kaç mb patch var bi bilginiz varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 cok patch var da klasoru oldugu gibi tasirsan yuklemene gerek kalmaz. warpatch.exe'ye cift tiklarsan oyuna girer, tum ayarlarin da durur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
achileus33 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 toplam boyutu kaç ozman 8 lik flash var sıgar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 11,5 gb beta clientı daha küçük sanırım trailerla vs olmadığı için. adeks 2 de gördüğüm client 9 küsür gb tı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
achileus33 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 tamm saolun arkadaşlar verdiginiz cevaplar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar