achileus33 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Yha ben oyunu hafta sonu cumartesi alıcam ama 1 ay a kadar game card alalmam acaba yarından itibaren ödme bilgileri açılıo .acaba acc alımı sırasında ödmeme bilgisi sorarr mı sizce yoksa yarın ben okuldan kaçıp alıcam. :d yada kredi kartı numarası sallasak kabul eder mi acaba biliyirorum çok degişik bir soruma .lütfen görüşlerinizi yazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 acc acarken cc nosu sorar, sallasan tutmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 şu an bi acc oluştur kendine... daha sonra oyunu aldıın zaman acc a gir ve key i yaz... game card aldıın zaman da billing e girer onu halledersin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
achileus33 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 tamm da key i kaç gün sonra girmezsen acc iptal oluo acaba o kaçgün bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 yok öle bişi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
achileus33 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 tamm çok saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 oyunu aldığın gün aç öyleyse ? açıp oynaman mümkün değil zaten kod girmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Oyunu aldığın zaman, içinden çıkan game key ile zaten 1 ay ücretsiz oynayabiliyorsun... 1 aydan sonra kredi kartı veya pre-paid kart gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
achileus33 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 arkadaşlar ben sorumun cevabını bi arkadaştan aldım tamm sizde saolun da önce başlıın altında ne yazdıgını tammı okusanız benim derdimin sonrası için oldugunu .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Kusura bakmada sen orda yazdığından "tam" ne demek istediğini anlıyabiliyomusun =) ben 2-3 kere okudum ama anlıyamadım "tam" o yüzden anlayabildiğim kadarıyla cevap verdim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 burda bagyanlar da var arkadasim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
achileus33 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 tüm bayanlardan özür diliyorum genel de erkekkler oldugu için sizi atladım nolur affedin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 tüm bayanalara bende bu topic aracılığıyla selam yolluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar