achileus33 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Yha ben oyunu hafta sonu cumartesi alıcam ama 1 ay a kadar game card alalmam acaba yarından itibaren ödme bilgileri açılıo .acaba acc alımı sırasında ödmeme bilgisi sorarr mı sizce yoksa yarın ben okuldan kaçıp alıcam. :d yada kredi kartı numarası sallasak kabul eder mi acaba biliyirorum çok degişik bir soruma .lütfen görüşlerinizi yazın
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 acc acarken cc nosu sorar, sallasan tutmaz.
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 şu an bi acc oluştur kendine... daha sonra oyunu aldıın zaman acc a gir ve key i yaz... game card aldıın zaman da billing e girer onu halledersin...
achileus33 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 tamm da key i kaç gün sonra girmezsen acc iptal oluo acaba o kaçgün bilen var mı
Fly Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 oyunu aldığın gün aç öyleyse ? açıp oynaman mümkün değil zaten kod girmeden.
Blackice Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Oyunu aldığın zaman, içinden çıkan game key ile zaten 1 ay ücretsiz oynayabiliyorsun... 1 aydan sonra kredi kartı veya pre-paid kart gerekli.
achileus33 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 arkadaşlar ben sorumun cevabını bi arkadaştan aldım tamm sizde saolun da önce başlıın altında ne yazdıgını tammı okusanız benim derdimin sonrası için oldugunu ....
Blackice Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Kusura bakmada sen orda yazdığından "tam" ne demek istediğini anlıyabiliyomusun =) ben 2-3 kere okudum ama anlıyamadım "tam" o yüzden anlayabildiğim kadarıyla cevap verdim =P
achileus33 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 tüm bayanlardan özür diliyorum genel de erkekkler oldugu için sizi atladım nolur affedin :p
elesso Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 tüm bayanalara bende bu topic aracılığıyla selam yolluyorum
Öne çıkan mesajlar