Zegna Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ankara or-an tarafında kullandım kablonet 8 yıldır fılan. en son 4 mbit torrentten maxiumum 410 sabit indiriyordum. simdi guvenlik caddesine tasındım, aynı torrenti 455 sabitle indiriyorum. yer cok farkediyo sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 yerine göre farkediyor hakkaten. Her yerde aynı şekilde dl yapamıyorsun/ping alamıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Bende de eskiden vardı kablo net bazen kesilirdi böyle 1-2 gün gelmediğini hatırlarım şuan bizim bölgede durum nasıl bilmiyorum. Eskiden bir mevzu vardı doğrumu merak ediyorum Örnek : kablo nun 512'si ile adsl'in 1024'üne eşit hızda download yapabiliyorsun fln derlerdi. Yada şöyle sorayım 1024 kablo ile max kaç'la download edebilirsin . 1024 adsl var bende 105-106 fln görüyorum en fazla Birde kablosuz modemi hayvan gibi pahalıydı bunun hala öylemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ben 120 goruyorum rapidden falan. torrent ile 115. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 streamin said: illa indirim olması icin ttnet'in indirimini mi beklemek lazım.Güyya ttnet ve turksat ayrı olarak 2 kurum.Ancak ortada hala bitememiş bir ortaklık var.Biri indirim yapmadan digeri de indirime yeltenemiyo .Simdi bu tarifelerle bariz bir sekilde sizin icin 1 mbit'in üstü neyinize denmis .Yazık bu kafaya. 2 mbit en fazla 39-45 ytl 4 mbit 49-59 8 mbit 69-79 bu tarifeyi cok rahat bir sekilde yapabilirlerdi.Sonucta kablo interneti kullanan toplam 30 bin kisi var. Ttnet en az 4 milyon .Biraksinlar indirim olayını ttnet dusunsun.Kablonet artik sadece ping olaylariyla onde.Bölgemin tamamina tellcom gelsin direk 10 mbite çıkmayan ne olsun :) ortakliktan cok rekabet var. Adsl indirim yaptiktan 2-3 ay sonra kablo yapiyor. Bu da normal cunku dsl kullancisi daha fazla. Kablonet ftw, 2002 den beri kullaniyoruz biz de, mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 birlikte karar veriyolar indirimlere, kampanyalara falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 kablo net bu gün olayı bitirdi. interneti 5 dakika sabit tutamadı.3-5 saat gidip 5 dakika geldi sonra tekrar gitti internet. şu anda o 5 dakikadan birinin içindeyim sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 /necro kablo net alıcam 4mbit, adsl den bıkkınlık geldi her gece kopuyo, allah superonline adsl i bildiği gibi yapsın. nasıl biliyosunuz şu aralar frekans değişme geyiği oldu o yüzden soruyorum tenks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Ben ankaraya yeni taşındım ve 1 aydan fazladır kablonet kullanıyorum daha önce ADSL kullanıyordum. bir daha asla ADSL kullanmam. Benim internetimde hiç bir sorun yok. en yogun saatlerde bile CS'de 20 - 30 arası Ping WOW'Da 180 - 250 arası geziniyor. Ücret olarak 59 YTL yazıyor ama Kablo TV abone olmadan KabloNet alamıyorsunuz. Kablo TV'de Aylık 7 YTL eğer 2 yıllık sözleşme yaparsanız Kablo TV 1 YTL geliyor. benim dedigim fiyat. 2048 / 512 Limitsiz tarife icin gecerli ben onu kullanıyorum. Internetimin gittigini görmedim daha ADSL oldugu zaman günde 20 kere gidiyordu. Artık öyle alışmışım ki internet gitmesine ben reset atıyorum : ) Size tafsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 ok sozlukte de herkes kablo diyor byebye adsl kaç günde bağlıyorlar bir fikrin var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 20mbit 2 bin ytl mi diyor ben mi yanlis gordum. ben burda 20mbit sinirsiza 24 leva oduyorum aylik. 25 ytl falana geliyor. Ahah. komikmisin ttnet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Jadelith said: ok sozlukte de herkes kablo diyor byebye adsl kaç günde bağlıyorlar bir fikrin var mı? 3-4 gün sürer maksimum. geldiklerinde evdeki mümkün olan her yere kablo çektir , bedavaya döşüyolar bütün eve kablo , sonra uğraşma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Jadelith said: ok sozlukte de herkes kablo diyor byebye adsl kaç günde bağlıyorlar bir fikrin var mı? sana bir numara veriyorlar o numaradna randevu alıyorsun 3 ile 5 gün arasında geliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar