C3nK Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Arkadaşın pcye format attık bugun yavaşladığı için ama pek bişeyi değişmedi.Arkadaşın pc ozellikleri amd64 x2 6000 2 gb 667 mhz ram asus m2v mx 512 mb 8500gt arkadaşın pcde baktığım kadarıyla baya yavaş geldi benim pcden kat kat iyi olmasına ragmen benim pc amd64 3200 2 gb 400 mhz ram superpi testi yaptım 30 saniyede bitirdi ama bişeyinde sorun var çünkü benim pcye göre baya yavaş açılıyor windows 1.5 2 dkya yakın suruyor ve çok rahat çalışması gereken oyunlarda bile kitlenme kasma sorunları nedenini anlıyamadık.yardımcı olursanız seviniriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Anakart ve ekran kartı sürücülerinin son versiyonlarını indirip kurduysan problem donanımdan kaynaklanıyodur büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
levdem Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 HD de problem olabilir bence. Veya ramlerden biri bozulmuş olabilir. Eğer ramler kit halindeyse birini çıkarıp dene hatta imkanın varsa ikisini de (veya tekse yine onu) çıkarıp başka bir ramle dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar