Greeny Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 6bölüm indirdim patlarsa kapatırım paticiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 bunun bi de filmi var. indirdim de daha izlemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Antimodes52 said: Başlangıcı umut verici olduğu için 10 bölümü de izledim oturup ama beğenmedim pek açıkçası. Klişe bir polis dizisi olup çıkmış. Yani çok kötü bir dizi değil elbette ama hiç bir özelliği yok bence. cok fazla klise laflar var arada, ama jane iyi bir karekter bence, diziyi ilginc kilacak kadar eglenceli seyler yapiyor, bir de Cho iyi bir karekter. Digerleri cok klasik polis firlamalari ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Ben de Guardian'da beğenmemiştim hatta o sebeple bu diziye şüpheyle bakmıştım. Meğer öyle bir adam değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 acıdım kapamıyorum siteyi. çok iyi diziymiş kutladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 11 Dr.Joe-N.H----->REDJOHN Nasıl oldu ya.Yakalanmak istiyor red john.Bir ip ucu yakalasaydı bu bölümde sonunu getirecekti.Son sahne çok feci ya şerefsiz arayıp nefesini dinletiyor ve arkasından gülüyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 11 yanlış hatırlamıyorsam o anahtar numarası sherlock holmes dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 11 çok iyi (tu), dizi potansiyeline ulaşmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 12 Bu bölüm komikti gerçekten. This is god speaking.You made me angry micheal ,very angy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 1x13 Jane döktürdü (tu) Bazı sahneler bayağı komikti. 1x13Jane'in bütün diyalogları, Lisbon - Van Pelt ve sondaki Rigsby ile Cho'nun tablo önündeki dumuru hahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 dizi house tadini vermeye basladi , keyifle izliyoruz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 prison breakteki avukat hatun olmasa daha güzel olurduda işte :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Prison Break'deki karakterini hiç sevmemiştim ama buradaki fena değil. Ama tabii bir Cho veya Rigsby değil, tam bir bitirim ikili olmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Süper bölüm (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 abov unutmuşum bu diziyi hahaeh okadar çok dizi olunca tabi. indireyim sağolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Dizinin ratinglerinin house'tan falan fazla olduğunu görünce oturdum izledim. 19 bölüm'ü hafta sonu bir çırpıda bitiriverdim. Tebrik ediyorum süper dizi yapmışlar. Özellikle, Yeni kız ile çocuk arasınada olanlar Jane'nin abuk subuk soru sorup her bişeye gülümseyişi Boss'un karakteri tipi konuşması Bir de red john var tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 House'dan fazla mı? Nasıl olur ilginçmiş bayağı. 24'ü HIMYM'ı da geçmiş. House'dan iyi değil ama güzel dizi. House seven Jane'i de sever :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 http://tvbythenumbers.com/2009/04/14/from-american-idol-to-harpers-island-top-20-shows-for-week-of-april-6-12/16715 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Ben de oradan bakmıştım, süper site (tu) Amerikalıya kelimeler az gelir. Böyle zevksiz, izleyici iradesine sahip olmayan bir millet yok. Tamam bizde de yerli dizi furyası var, az değiliz ama bunların imkanı var ona rağmen bu haldeler. NCSI, CSI, CSI:NY, Criminal Minds, The Mentalist, Without a Trace, Cold Case hatta 24'ü de sayabiliriz. Bu nasıl bir polisiye aşkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Amerikalılarda yine aksiyon var. Bizde ağır çekim bakışma. peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Jane yönetti (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 jane i bırak da 4400 deki abla vardı. çok tatlı bişey o ya. muhabbetleri biraz cheesey di ama olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Final çok güzeldi (tu) Red John bölümleri ayrı bir güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Uçakla gülen surat beklemiyordum yanlız ne diyim helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venaprincess Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 bende 2-3 gün önce ne izlesem ne izlesem diye bakınıyordum etrafa derken simon baker'ın fotosunu gördüm tıkladım baktım mentalisti izleme kararı aldım. the guardiandan sonra başka projesi olmadı sanırım epey özlemişim :) suç konseptli diziler birbirinin kopyası gibi oluyor ama bu oldukça farklı ve sıradışı geldi umarım tüm sezon bu şekilde ilerliyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar