pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Merhaba arkadaşlar, Okuldaki topluluğum için bir web sitesi tasarlamayı düşünüyoruz. Gerçi bundan önce de bir site ve tasarım vardı ama html, kısmen de asp kullanılarak hazırlanmıştı ve benim haricimde güncelleme yapılması çok zor oluyordu. Malum frontpage bile bilmiyor adamlar. Ben de gittim bugün https://hosting.turk.net/web_hosting_windows.aspx adresinden başlangıç paketini satın aldım. Ne de olsa turknet'ti, boru muydu bu. Hedefim joomla kullanarak, olmadı wordpress'le birşeyler yapabilmekti, kolayca güncellenme yapılmasını istiyorduk. Ama gördüm ki MySQL denen naneyi desteklemiyormuş aldığımız paket, elimizde patladı kısacası. Soracağım şey wordpress tadında, kullanımı, güncellenmesi kolay başka bir sistem var mıdır böyle? Yoksa bizim pakette joomla filan kullanabilirim de ben mi anlamıyorum? Teşekkürler şimdiden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Okadar uğraşma benim sunucudan açiyim ben sana mysql php destekli host ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 sizin pakette php desteği yok asp desteği var yani kullanamazsın,kendinde farketmişin zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Peki bu MySQL olayını destekleyen sunucuların fiyatları ne kadar aşağı yukarı? Lan kerizim ben ya allah cezamı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ben sana ücretsiz veriyim diyorum :) öm at bana domaini felan ayarliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Lütfen gerçekçi olalım. İsteklerine cevap verecek bir sunucuyu ayırt edemiyorsan o scriptleri nasıl kuracak ve kullanacaksın? Sana önerim bir web tasarımcı ile anlaşman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Brigand said: Lütfen gerçekçi olalım. İsteklerine cevap verecek bir sunucuyu ayırt edemiyorsan o scriptleri nasıl kuracak ve kullanacaksın? Sana önerim bir web tasarımcı ile anlaşman. ahahaha koptum ya sen böle cümleler kullanırmıydın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Ne alaka? Dediğinden birşey anlayamadım. Ama kullandığın kelimeler hoşuma gitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 tmm sen beni tanımadın neyse kusura bakma o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar