Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Dr. Jacob Hood adli bir biyofizikci uzerinden ilerliyor bu dizi. Kendisi hukumetin ozel bilim danismani ve bilim krizlerini falan inceliyor. Bir Ingiliz mini-series'den yorumlanmis, bakalim baslayacagim yakinda. Ilk sezonunda su an, yeni cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Güzel pilot.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 benim de ilgimi çekti baya,takip edicem galiba kendisini.. buarada iki 10k madalyalı adamdan sonra mesaj atmak ne iğrenç bişeymiş benim iconum şey gibi kaldı orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Ben bunu Fringe gibi birşey sanıyordum ancak 2. bölüm Bones'u andırdı. Güzel bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Yine güzeldi ama bölüm senaryoları hareketlenmezse ve bir ana konu olmazsa anca benim gibi 30 tane dizi takip eden insanlar takip eder. Eleventh Hour'daki akılcılıkla Fringe'deki hayal gücü birleşse muhteşem olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kickapoo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 11th hour diye bir oyun vardı PC'ler için çoooook eskiden.Ona gitti aklım topic'i görünce.Aldım listeme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Hood süper bir adam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 ingiliz versiyonunda başrolde patrick stewart var ama sadece 4 bölüm :( kazara amerikan versiyonunu indirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Son bölüm (tu) (tu) Hood'un esprileri muhteşem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 ilk bölümüne baktım hiç sarmadı. sonradan gelişiyor mu? metaplot sağlam mı? stewart lı ingiliz versiyonunu merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Metaplot yok. Sonradan gelişiyor ama ilk bölümünü sevmeyen sonrasını da sevmez diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar