irenikus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 İlk gün bu sorun yoktu fakat sonrasında karakterlerden ses çıkmaz oldu, hiçbirşeyle oynamadım, onun dışındaki bütün sesler de çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 boğazı şişmiştir çorba yap içir geçer. şaka bi yana warhammeralliance forumlarını denedin mi? oraya topik aç yardımcı olurlar burda çözümü bilinmeyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 page attım uzun bir süre geçmesine rağmen ilgilenen olmadı, en iyisi dediğini yapmak herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ayarlara bakmadin di mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 baktım bütün sesler açık gözüküyor, zaten karakter sesleri ayrı bir kategoride değil, adım atma, kılıç çınlama sesleri çıkarken onun çıkmaması garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 kapat ac ayarlari filan, oyle biseyler dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 öff vo_english dosyasını yanlışlıkla yarattığım disable klasörüne atmışım giriş introsuyla beraber, çıkardım düzeldi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar