irenikus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 İlk gün bu sorun yoktu fakat sonrasında karakterlerden ses çıkmaz oldu, hiçbirşeyle oynamadım, onun dışındaki bütün sesler de çıkıyor.
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 boğazı şişmiştir çorba yap içir geçer. şaka bi yana warhammeralliance forumlarını denedin mi? oraya topik aç yardımcı olurlar burda çözümü bilinmeyebilir.
irenikus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 page attım uzun bir süre geçmesine rağmen ilgilenen olmadı, en iyisi dediğini yapmak herhalde
irenikus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 baktım bütün sesler açık gözüküyor, zaten karakter sesleri ayrı bir kategoride değil, adım atma, kılıç çınlama sesleri çıkarken onun çıkmaması garip
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 kapat ac ayarlari filan, oyle biseyler dene.
irenikus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 öff vo_english dosyasını yanlışlıkla yarattığım disable klasörüne atmışım giriş introsuyla beraber, çıkardım düzeldi şimdi
Öne çıkan mesajlar