Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neden yuksek lvl blackorc az ?

asko

Öne çıkan mesajlar

Eet neden acep ? Halbukı arkasına healer aldımı super göturuo işi ? Acaba ust lvllerde etkısı dusuyormu yoksa ınsanlar fantezımı arıo.Kasmayı dusunuyorum kasan veya bılgısı olan arkadaslar bıraz yönlendırırse sefınırım.
Sosyal ağlarda paylaş

lvl 19 black orc um var gayet memnunum, Solo görev takılsanız bile arkanız da healer oladam gayet rahat bi şekilde 4-5 lvl üstü bi mobu kesebiliyonuz (1h+shield).RvR de arkanızda bi healer oldugu zaman inanın ölmüyosunuz. ki zaten rvr lerde bir healer sürekli sizin kolluyo. Ama şöle bi olay var diger class gibi cok abartı bi dmg düşünmeyin hele ilk baslarda ben moba 130 u bırakın 75 vurdugumu bilmiyom ama archmage de daha lvl 2 iken moblara 100-130 vurdugumu biliyom.

Kasması ve oynaması zevkli bi class...
Sosyal ağlarda paylaş

:D bende cok memnunum kasıyorum 17 ım su an memnunum ama acaba ılerde cortlıycakmı dıe de korkuyorum gercı wardb den baktım ılerkı abıltylerde fena deıl ama kastıgım serverlarda az sayıda blackorc gormem yınede dusunduruyor :S
Sosyal ağlarda paylaş

tamamen neyden zevk aldığınıza bakıyor aslında
tank olduğunuz için asıl amacınız etrafta gezinip gruba gelen dmgi paylaşarak azaltmak,saga sola snare,silence atmak,karşı tarafin elemanlarını knockbackle sizin grubun olduğun tarafa atmak falan

eğer sizi kollayan bir healer olursa gayet zevkli oluyor,herkes size odaklanmadiysa gayet güzel dayanıyorsunuz. genelde tek başınıza birini almak uzun sürdüğünden dolayı ya adam kaçıyor yada destek geliyor ama onun haricinde savaş alanında koşturup duruosunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

black ork hic dusunmuyodum sora healer arkadasla beraber kasmaya basladik eylenceli soleki dmg (sorcererdan sora)tukurur gibi gelio :) ama ortama dalip mageleri kovalionuz healerin dengesini sistemini bozuonuz ne bilim zevkli ogaa buga die ortama dalmak...ayni lvl champ + 3mob alionuz inanairsaniz
Sosyal ağlarda paylaş

lvl27 BO um var. Ben de gayet memnunum. Şöyleki cidden zor ölüyor. Hele solo quest yaparken neredeyse mümkün değil ölmesi. Kendinizden 3level yüksek 4mobu kesebilirsiniz, savalş bittiğinde de HP %70in altında olmaz. Ama işin kötü yanı bu 4 mobu kesmeniz 15dakika alır.

Brawler oynamadım ama diğer treelerde DPS gerçekten çok düşük kalıyor. Dps nin düşük kalması bence hiç dert değil. Ama senaryo çıkışlarında insanlar bakıyor, damage yok heal yok ne yapmış bu adam diyorlar. Aslında göz önünde olmayan o kadar çok party buff ı, o kadar çok debuff atıyorum ki, ama farkında olmuyorlar insanlar. Sonra helaer diyor ki WL enerjimi yarıya indiremeden ben onu kestim. E kastinde bak bakalım bufflarında neler var, aldığın damage i %50 düşürmüşüm, senin armor ını arttırmışım, onukini %25e düşürmüşüm, elemanın cooldownlarını 5sn uzatmışım, sana verdiği damage ı düşürmüşüm. Daha 50.000 olay yapmışım, e sen de kesiver artık bir zahmet :D Ama bir teşşekür eden yok :P

Uzun lafın kısası göz önünde olmayı,"vay adama bak 100K damage yapmış" ya da "70K heal atmış" dedirtmeyi seviyorsanız BO size göre değil. Sizin değerinizi ancak yokluğunuzda anlaşılır. "Ne oldu da yenildik abi geçen sefer 500-0 kazanmıştık" :P Tamam abarttım biraz :D
Sosyal ağlarda paylaş

yok valla abartmadın :D blackorc un arkasına bır zaelot ver kap koyver.:D Ha ben suna katılmıyorum bo ıle scenarıo da adam kesılmez olayına valla ben her daım en ust olmasada ustlerde adam kesıyorum.ama cusseden korktukları ıcın tum dıkkatler ve genel manada ataklar sıze dönuyor bu yuzden canı azalanları secıp baska taraftakı arkadasına kosar gıbı bır anda arkadan dolasıp cakmak lazım :D
bırde ben yatmam kahramanlıgına aldanmamak lazım heal gecıktıgı an yatıyorsunuz tum kafanıza 10 bw saydırıyordur o an :D canınız 3 te 1 altına ınınce hemen gerıye kacmak lazım party tanksız kalırsa ezılıyor resmen.O zaman sız canlanıp gelene dek gerı gerı adımlıyorlar :D
Blackorc ta en cok bıktıran olay ne karsıdakı dusman ne kafanıza yagan buyuler cogu zaten sinek ısırması gıbı gelıyor.En buyuk derdınız kendını dps sanan zaelotlar ve becerıksız ve heal tusuna elı gıtmeyen shaman lar.Onlara rahmet okumaktan klavyeyı kırmazsanız cok zewklı bır karekter.

40 lvl olan bırı olsada bızle paylassa super olucak :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...