Xururuca Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Emek emek kastığım Swordmasterımı Warhammer Account ile birlikte satmayı düşünüyorum. Açıldığın günden beri gece gündüz kastım. Şuan Level Rank 35 (36ya deydi deycek) Renown rank 30 (Annihilator botu var 31de giyecek) Size Level rank 40 olarak ve muhtemelen RR rankıda 40'a yakın olarak teslim edilecek. 1200 civarı tome unlock vardır ve şuan 4 tane "Tome Tactic" aktif haldedir. Nerdeyse 2gün 2 gecemi bütün dunyadaki rare mobları buluk kesmeye harcadım. Bir ton Pocket Item ve Trophy var beltimde koycak yer kalmadı :)(kinda rare man) Hem RvR hem PvE yönünde kasılmıştır. Server reputation üst düzeydedir. Oyuna girince whisper ve invitelar gelir. Üstelik asıl önemlisi Avrupanın en aktif OPEN RVR serveri Eltharion dadır. Secenario que'si yok denecek kadar azdır :) Bugün sabah 4e kadar döndü Serpent's Passage. Bu charı satmak istemezdim ama 13ünde wow'a dönmem gerekiyo hala Kil'jaden kescez die uğraşıyoruz :( ve bu oyun yüzünden bilgisayar aldık taksit ödeme zorluğu çekiyorum. Fiyat olarak 250YTL düşünüyorum. Rank 40 kasmak kolay deil, hele biz gibi çalışanlar için çok zor. Daha önceki satışlarım için referans verebilir. Lütfen PM ile ulaşım bilgilerimi alın. Şimdiden alana hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 baba naaptın 250 çok az : ) bende 2. 40 ı yapınca satıcam piyasayı arttır biraz 500 iyi bence evet evet 500 iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xururuca Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Ankara'dan bi arkadaşa satılmıştır. İlginize teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xururuca Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 O oyunda 2ci 40 yapmak gercekten sabır isteyen bi olay :) Özellikle 18-24 bandında üst düzey bir sabır diliyorum sana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 18 i m şuan ama ilk char gibi zor olmucak çünkü q sakladım yapmalık 18-24 arası ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 eheh banada poverlevel yap yemek ısmarlıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 elesso said: eheh banada poverlevel yap yemek ısmarlıyım tokum saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar