kingpin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Bence yalın adlı sanatçının albümündeki en güzel parçalardan biri tavsiye ediyorum ;) Sen sözsüz bir şarkı gibi duruyorsun öyle Ne söyledim de bana hala dargınsın Ben gördüm hatamı paylaştım seninle Ne söyledim de bana hala dargınsın Dün sabah erken uyandım Gittim sana güller aldım Mutlu ol diye mutlu ol diye Bu sabah gittiğini anladım Ağladım sana şarkı yazdım Sonsuz ol diye sonsuz ol diye Unutulsanmı unutmasammı Saklansan da bir köşede benle yaşlansanmı [signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !..
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Yeni çıktı ya şu aralar şarkı patlaması yaşayan adam :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !..
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 zaaaliiim oyun bozaaaan sen deee bu büyü de yalaaan gelipte bitanem olmaya ne hakkın vaaaar... işte o.[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Öne çıkan mesajlar