Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Selam, Simdi external hdd siparisi vericem de, soyle bir problemim var. FAT kullanmam gerekiyor bu durumda da 4 gigabyte ustu dosya olamiyor hard diskte. Oysa Mac OS FAT kullaniyor olmasina ragmen OS bir sekilde hallediyor bu durumu. Bu sekilde isleyen hard disk markasi biliyor musunuz Mac ile hicbir sorun yasamadan kullanabilecegim? Su an problem degil belki 4 gigabyte ustu dosya olayi, bilgisayarin hard diskinde tutarim en kotu ihtimal ama 1-2 yil sonra problem olucak ve cope atmak istemiyorum 1 TB hard diski. Acil bir de biraz uyanik insan varsa eger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 applein var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 apple.com dan yola cikarak biraz arastirdim ve bunda karar kildim http://www.amazon.com/Seagate-ST305004FDA2E1-RK-Freeagent-7200-1-External/dp/tech-data/B001FW9QGQ/ref=de_a_smtd 229 dolar, firewire var, direk mac ready, HFS+ formatli falan filan hem time machine hem dosya sorunsuz calistiricam. tek sorun windows lar direk dosya okuyamiyorlar ama macdrive mi oyle bir program varmis onla okuyorlar, zaten okuyamasinlar cok gerek de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 eet verdim siparis hadi b akalim hayirlisi. kotu bisey soylemeyin artik bu hdd icin ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 kimse muhatab olmadi zaten, neyse hayirlisi, keske sabahi bekleseydin ama, kullananlar cikardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Hayiir..freeagentlarda kronik corruption hatalari oluyo. Ayrica Mac le tam senkronize olamiyorlar, dosyalamada sacmaliklar ortaya cikiyo. fail olmadan ke$ke sabahi bekleseydin.. =/ (not: hoax) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar