Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Logout Çökmesi

Rikkie

Öne çıkan mesajlar

4-5 gündür ne zaman oyundan çıksam windowsa döndüğüm an çat diye çöküyo windows, sonra restart falan. Hayır bir de oyun da kendini resetliyor her seferinde; bütün seçenekleri, interface'i, kamerayı, addonları her birşeyi yeniden ayarlamak zorunda kalıyorum baygınlık geldi artık. Bu tarz bir problem yaşayan ya da daha önce yaşamış olan var mıdır, veya en azından çözüm önerileri olan, teşekkür ettim :)
Sosyal ağlarda paylaş

Log out değilde wow.exe'yi sonlandırınca bu sorunu yaşıyorsun değil mi ? Exit Game yaptığında ya da log out ile login screene dönüp oradan çıkmaya çalıştığında oyun takılıyor depil mi ?

Bu şekildeyse evet bu banada olmuştu repair işe yaramayınca kaldırıp tekrar yüklemiştim o günden beri sorun yaşamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen öyle.

De şimdi kim silicek, tekrar silip yüklüyecek, üstüne de 23402308978 MB patch çekecek :P

En iyisi wotlk çıktığında silip yeniden yükleyim, bc gibi o da 2.0dan sonra çıkmış bütün patchleri bünyesinde içerip direk 3.0a çıkarır değil mi :)
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:
patchleri uyguladıktan sonra silmediysen hala duruyor olabilir wow klasorunun icinde. bi de su patchleri neden saklamazsınız ben anlamıyorum, her zaman lazım olabilir yani :)

Evet.. Patchleri silmediysen hala Wow klasörünün içindedir. Büyük olanlar Updates klasörü diye bir alt klasörün içinde diğerleriyse WOW klasöründe bulunabilir. Onları biyere kopyalarsın wowu silersin sonra oyunu + bcyi kurup sıralamaya bakarak patchleri yüklersin olur biter.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...