mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 nette biraz aradım da ubuntu cd si ile boot et filan bişeyler diyodu pek anlamadım daha kolay bi yolu var mıdır sifreyi tekrar ogrenmek için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 son soru! 3. Restart and press F8 several times until you reach the Windows recovery menu, choose the option : command prompt. nasıl yapıcam beceremedim yok oyle bi seçenek :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 tamam bunu da hallettim simdi dos ekranında hidden partitiondayım x:> diye simdi benim ordan aimsdrs.dat dosyasını bulmam gerek ama her tarafa baktım süper "cd" kodunu kullanarak ama bi türlü bulamadım dos'dayken arama şeysi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar