Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pc nin içine etmek

mulgear6

Öne çıkan mesajlar

evet sorunum belli pc min içine et
msn ve iexplorer dısndaki nerdeyse tüm exe ler geçersiz işle yrütüp kapatıyo
ayrıca de bi yavaslık var
sadece 50mb lık ps cs3 portable indirmiştim onu da güncel avastla 123123523 kere taattım
su an avast scan ediyokomple pc yi
format dısında önerebiliceginiz bişey var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

avastı kaldırıp adam gibi bi antivirüs yükle, büyük ihtimalle bütün exeler çalışır. yalnız, hepsine virüs bulaşmışm olma ihtimali var o yüzden avast çuvallatıyodur zaten, yaptığına dikkat et yani. yedek falan al. aslında sölemek istemezdim ama yedek alıp formatla daha iyi uğraşacağına böle.
Sosyal ağlarda paylaş

ful sistem scan yaptım pek bisey bulamadım ama msconfigden sunları cıkardım

ama bunların oldugu klasörleri bulamadım
gerçi bi tanesini system32 içinde bulup elle sildim kaç kere reset attım pc ye ama yine de açılmıyo hala hiçbişey
ayrıca sanırım herşey system32 nin içine girmiş
ma kafayı yiyicem hiçbi programı açamıyorum!

Sosyal ağlarda paylaş

@oper
abi laptoptayım ve malesef driverların cdsi filan yok
internetten arattıgımda driverlarını türkiye distirbitörü dosyaları internetten kaldırmıs
irefox açılmadıgı için bookmarklardan bulamıyorum sitesini ama buraya modelini yazsam gevur sitelerinde vardır belki ben aradım şahsen bulamadım

(derken buldum su siteden (o da acerin kendi sitesi çıktı ^^ http://support.acer-euro.com/drivers/notebook/as_9300.html ))
ya format atmaya cok usendim şahsen ne biliyim
pff xp cd s filan bulmam gerek simdi ya
Sosyal ağlarda paylaş

ben yine de çok degerli olan müziklerimi msn loglarımı ve en önemlisi WOW klasörümü external hdd ye atıyorum
sonra o işe girişicem
ayrıca fabrika ayarlarına dönsem bile o virüsler wormlar kalabilir system32 nin içinde yada pc nin çeşitli bölgelerinde
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...