mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 evet sorunum belli pc min içine et msn ve iexplorer dısndaki nerdeyse tüm exe ler geçersiz işle yrütüp kapatıyo ayrıca de bi yavaslık var sadece 50mb lık ps cs3 portable indirmiştim onu da güncel avastla 123123523 kere taattım su an avast scan ediyokomple pc yi format dısında önerebiliceginiz bişey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 İndirdiğin dosyayı yedekleyip sistem geri yükleme denesen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 benim makina da çok kötüydü avira antivir le bi tarattım kendine geldi tavsiye ederim hayat kurtarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 avastı kaldırıp adam gibi bi antivirüs yükle, büyük ihtimalle bütün exeler çalışır. yalnız, hepsine virüs bulaşmışm olma ihtimali var o yüzden avast çuvallatıyodur zaten, yaptığına dikkat et yani. yedek falan al. aslında sölemek istemezdim ama yedek alıp formatla daha iyi uğraşacağına böle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 sistem geri yükleme denedim olmadı 19.55e yedek almıs ama ben 19.30 da calıstırmısım programı (msn loglarından buldum) avira indiriyorum simdi onu bi deniyim bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ful sistem scan yaptım pek bisey bulamadım ama msconfigden sunları cıkardım ama bunların oldugu klasörleri bulamadım gerçi bi tanesini system32 içinde bulup elle sildim kaç kere reset attım pc ye ama yine de açılmıyo hala hiçbişey ayrıca sanırım herşey system32 nin içine girmiş ma kafayı yiyicem hiçbi programı açamıyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 bu zamana kadar çoktan format atıp gerekli progrmaları vs yüklemiştin biliyosun di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 aga kapat hepsini ordakilerin. eğer bilgisayar kullanırken bişeyin eksikliğini farkedersen sonradan tick atarsın onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 onları kapattım açık olan realtek in ses şeysi pointing device ın şeysi (laptoptayım) avast! 3 tane nvidia şeysi messenger microsoft windows operating system bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 o operating system noluyo? bende yok mesela öyle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 @oper abi laptoptayım ve malesef driverların cdsi filan yok internetten arattıgımda driverlarını türkiye distirbitörü dosyaları internetten kaldırmıs irefox açılmadıgı için bookmarklardan bulamıyorum sitesini ama buraya modelini yazsam gevur sitelerinde vardır belki ben aradım şahsen bulamadım (derken buldum su siteden (o da acerin kendi sitesi çıktı ^^ http://support.acer-euro.com/drivers/notebook/as_9300.html )) ya format atmaya cok usendim şahsen ne biliyim pff xp cd s filan bulmam gerek simdi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 FromTheHell said: o operating system noluyo? bende yok mesela öyle bişey hmm onu da kapatmayı deniyim de o önceden beri vardı diye hatırlıyorum simdi su siteden driverları indiriyorum artık yarın filan da formatı basıyım verilen erör de bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ftp://ftp.support.acer-euro.com/notebook/empowering_technology/acer_erecovery_management.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 aa bakıyım ona da ama pek umudum yok kapalı oluyodu genelde o programlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 yukleyebilirsin o programi da senin verdigin linkten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 yok o programlar yüklü de açık durmuyodu açtım simdi da ben sadece ordan su kısımdaki sadece driver backup yapsam daha mı mantıklı olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 driver backup yapma. factory hedesini yap. sıfırdan kursun işletim sistemini. aldığın gündeki gibi yani. programları falan tekrar yükleyecen artık o kadar da olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 4.3 gb gibi komik bi boyut veriyo o boyuta 0 dan vista+driverları kurmak komigime gitti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 yanlız o ftp de gelen bilgi bütün hdd yi kaydediyo ben onu istemiyorum zaten ayrı bi externala kaydedicem içindekileri bana sadece dvd yi taktıgımda formatımsı bişey atmasını istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 o menuleri ya da manuali dikkatli okursan goreceksin ki fabrika cikis ayarlarina da cevirebiliyor bilgisayar ve harddiskini yedeklemen gerekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ben yine de çok degerli olan müziklerimi msn loglarımı ve en önemlisi WOW klasörümü external hdd ye atıyorum sonra o işe girişicem ayrıca fabrika ayarlarına dönsem bile o virüsler wormlar kalabilir system32 nin içinde yada pc nin çeşitli bölgelerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 fabrika ayarlarina donmek: harddiskinin gizli bir partition'indan isletim sistemi imajini geri yuklemek. kalmaz worm neyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 dosyalarım da gitmez di mi? cahilim bne anlamam pek o şeylerden :) edit: hayır benim neyimeyse portable ps cs3 anlamadım ki ne güzel herşeyi flash cs le yapabiliyodum çok lazımdı çoook ÖF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 dosyalarin gider abicim. bilgisayarin ilk aldigin andaki haline donecek iste. formati atilip ustune programlar tekrar yuklenecekmis gibi dusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 hay lanet bi aralar benim/yada baskasının emin diilim koydugum sifreyi bulamıyorum fabrika ayarlarına geri döndüremiyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar