aritra Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 bi laptop var. masaüstü pc'm ile bağlantısını kurdum. görüyolar yani birbirlerini, paylaşım falan açık. ama ağ sınırlı dedi. laptop'tan internete giremiyorum. (masaüstü pc'de internet bağlı) yani laptop direk pc'ye bağlı. modeme değil. onun internetini nasıl açabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 internet connection sharing diye bi olay var ama onunla alakası var mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 şimdii modem ile olan bağlantını ayrı network laptopla olan bağlantını ayrı network olarak görüyosun di mi? aslında direkt olarak denemedim ama gördüğüm bişey var, iki bağlantıyı köprüleyebiliyorsun o networklerin göründüğü pencerede. Bi de yanlış hatırlamıyosam internet bağlantısını paylaştır vs. gibi bi seçenek de var. Bunları kurcalarsan olayı çözersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar